Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Gela / LED Gelovi
NAIL-EON LED / UV gel za nokte posebna osnovni premaz - baza gel
Boja slika može se razlikovati.
Detalji
+

Za modeliranje noktiju s gelom temeljne žbuke je neizostavni dio. Prvi sloj gela osigurava da nokte ne promijeniti boju i jamči odgovornost gel noktiju ili Gellacks na prirodni nokat. NAIL-EON LED / UV gel za nokte posebna osnovni premaz nanosi nisku viskoznost i stoga lako.

Osnovni premaz se nanosi kao prvi sloj gela na pripremljene s prajmerima prirodnim noktiju. To je idealan za smještaj Aufbaugele kao i Gellacke. Niske viskoznosti osnovni premaz može četka na poput laka za nokte na noktu, a zatim Naul-EON gellak može izravno ugraditi u mokrom temeljne boje. Nakon toga moguće je i otvrdnjavanje s UV te LED svjetla se izvodi. Prednost LED stvrdnjavanja je kraće vrijeme izlaganja. Ako osnovni premaz se koristi kao osnovnu gel za gel modellage, on je također tanka oslikana na nokat, ali onda izliječiti. Znojenje je uklonjena, a zatim prvi sloj gela od Aufbaugels primjenjuje. Zbog sigurnosti, ovaj gel sloj može biti izabran transparentno, tako da prirodni nokat nije promijenila boju sljedećim gelova u boji. Završiti od gela modellage nudi vrhunsku kaput, koji je također dostupan kao NAIL-EON LED / UV gel za nokte posebno za nas.

viskoznost
+
tanak srednji gust
Pečat
+
instrukcije
+
NAIL-EON UV lak POSEBNA osnovni premaz i savršen je za savršen temelj za naše dugotrajne UV-Gellacke.

1. korak: Pripremite se na prirodni nokat tako da priloži savjete u željeni oblik. Gurnuti natrag kožicu i pomalo dosadno nokte sa ublažiti.

2. korak: Sada unesite tanki sloj naše NAIL-EON UV lakom POSEBNA temeljne žbuke i neka ti 2 minute u svjetlu sušenja da otvrdne. Molimo vas da ne uklonite ljepljivu sloj.

Korak 3: Boja noktiju s našim UV-Gellacke i neka se liječe u svjetlosti jedinici.

Korak 4: Seal nokte slojem NAIL-EON UV lak POSEBNA Top Coat Br 1054 Nakon sušenja, uklonite ljepljivu sloj s čišći.Ocjena
+
Ukupno recenzija
4.4048
Pregled
5
42
4
36
3
4
2
2
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni