Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Gela / Gela u Boji
Vylet-Nails Premium Color Gel Pure - jasne boje za gel nokte
Boja slika može se razlikovati.
Detalji
+

Uz Vylet-Nails Premium Color Gel Pure sjajni i neprozirni modeliranje nokti su stvorili u živim bojama. Gel se boja nanosi u kontekstu gela modellage i stvrdnjavati pod UV svjetlom. Brtva s Top Coat za dodatnu sjaja i trajnosti.
Žive boje su u noktiju modeliranja za mnoge prigode. Bilo prigušen boje na dan ili iznimno svijetle u večernjim satima, u različitim bojama omogućuju da postignu različite stilove s Vylet-Nails Premium Color Gel Pure. Gel boja koje se mogu koristiti kao navlaka, kao i na individualne učinke noktiju struci, obično se nanosi na zadnji Aufbaugelschicht. Nakon sušenja pod UV svjetlom i dodatnoj primjene drugi sloj povećati intenzitet završni premaz osigurava da sloj boje čuva dugotrajan i sjajna. Alternativno, gel Premium boje se također može ugraditi u strukturu sa slojevima. Samo za izravnu primjenu na prirodni nokat, proizvod nije pogodan. Primer i idealno barem jedan sastojak sloj štiti nokat od promjene boje i kontakt s premium gela.
viskoznost
+
tanak srednji gust
Pečat
+
Ocjena
+
Ukupno recenzija
4.8
Pregled
5
9
4
0
3
1
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni