Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Gela / Gela u Boji
Svjetlucajte gel u boji Euro-Line daje trendy nokte Izdvajamo
Boja slika može se razlikovati.
Detalji
+

Nokte dizajn, postoje u bescjenje, koja nije tamo. Lijepa dizajna nokte može biti elegantna, plemenito i vrlo jeftin prema vlastitim željama. Ako pridaju veliku važnost za isticanje upečatljiv čavao, onda imamo samo stvar za vas. UV gel & Color gel je idealan za dizajn noktiju i noktiju. Uz gelova za Euro-Line serije, dobijete najvišu kvalitetu za svoj rad.

Dočarati najljepše kreacije na noktima na zavist drugih. Naš Euro-Line Srebrna Sparkle blistanje boja gel s 15 ml sadržaj je optimalno prilagođen. I s mnogim drugim bojama svjetlucaju boje gelova možete dočarati različite i lijepe vijesti. Gel se može koristiti i na bazi gela i na graditelja. To je lako za obradu. Spread ga tanko, tako da 100-posto lijek je zajamčena. Kao želji, intenzitet boje čak biti pogođeni gel se primjenjuje više puta. Ali neka svaki sloj samo izliječiti u potpunosti prije nanošenja novog sloja. Vi ćete biti iz ovog gela i izbor boja oduševljena.

Nudimo najkvalitetnije proizvode koji zadovoljavaju stroge zahtjeve europskih standarda i proizvedeni na stanje UV gel istraživanja. Možete povjerenje naših godina iskustva u proizvodnji oklijevanja.

viskoznost
+
tanak srednji gust
Pečat
+
Ocjena
+
Ukupno recenzija
4.2857
Pregled
5
2
4
5
3
0
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni