Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Rašpe za nokte
Razmjenu datoteka čelik - top materijal za profesionalne noktiju salon
Boja slika može se razlikovati.
Detalji
+

Samo dobro oblikovan noktiju može napraviti umjetničko djelo. Alfa i Omega je pravi turpija za nokte, koji ne samo da mora biti jednostavan za korištenje, ali i robustan i higijenski. S promjenom zbirke lako su ispunjeni ovi uvjeti. Nakon svake primjene, podnošenja površina se lako zamijeniti, ako su ispunjeni i najviše zahtjeve na higijenu.

U razmjenu datoteka se sastoji od nehrđajućeg čelika visoke kvalitete metala koji je ujedno i iznimno robusna i lagana. Materijal tijela dolazi podnošenja prostor, čime se samo najbolja svojstva kod. Za potrebe podnošenja, koji su u obliku ravne, trapezni i široko dostupan samo, podudaranje podnošenja površine su obavezna. To su u dućanu u obiteljskom pakiranju pod red V 6911. Nakon svake primjene, samoljepive površina se oduzima od čelika tijela bez ostataka. Novi korisnici tako dobiti nove i nekorištene noktiju datoteke za manikuru ili pripremu noktiju. U idealnom slučaju, promjena filing površina obavlja se pred očima kupca. To stvara povjerenje i profesionalnost. Isto tako higijenski može se bave filing tijela čine: To se može prati u dezinficijens ako je potrebno.

Ocjena
+

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni