Web stranica kreirana za udrugu Graševina Croatica. Web stranica je napravljena za event Prowein. Na web stranici nalaze se osnovne informacije o eventu, detalji vinara koji će sujedlovati kao i detelji vina koja će biti predstavljena.

ProWein je najveći svjetski sajam vina i alkoholnih pića koji se održava svake godine u Düsseldorfu, Njemačka. Ovaj sajam je jedan od najvažnijih događaja u industriji vina i alkoholnih pića, a okuplja preko 6.800 izlagača iz više od 60 zemalja svijeta. ProWein je mjesto gdje se susreću proizvođači, distributeri, trgovci, sommelieri i drugi stručnjaci iz ove industrije. Ovaj sajam je odlična prilika za poslovne kontakte, razmjenu iskustava i upoznavanje novih trendova u industriji vina i alkoholnih pića. Sajam vina nudi raznolik program aktivnosti, uključujući kušanja, predavanja, prezentacije i rasprave.

Posjetitelji mogu kušati različita vina i alkoholna pića te se upoznati s novim proizvodima i tehnologijama u proizvodnji. Sajam vina koji okuplja mnogo posjetitelja iz svih dijelova svijeta. Ovaj sajam je odlična prilika za promociju vina i alkoholnih pića te za uspostavljanje novih poslovnih kontakata. Mjesto na kojem se okupljaju vrhunski proizvođači vina i alkoholnih pića te gdje se mogu pronaći najkvalitetnija vina iz svih krajeva svijeta. Sajam koji se već dugi niz godina održava postao je nezaobilazan događaj u industriji vina i alkoholnih pića. Ovaj sajam je mjesto gdje se mogu pronaći najbolja vina i alkoholna pića te gdje se mogu upoznati najbolji proizvođači. Jedan od najvažnijih sajmova u industriji vina i alkoholnih pića je onaj koji se ne smije propustiti ako želite biti u toku s najnovijim trendovima.