Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Pribor / Skladištenje i prikazuje
Držač četkica - stilski pribor za nail art prostora
Boja slika može se razlikovati.
Detalji
+

Za preciznu dekoraciju noktiju četkom, čisti rad je vrlo važan. To također znači da se za svaku boju koristi dodatna četka. Kada mijenjate boje, često se postavlja pitanje: kamo ići s četkom? Držač četkica u metalik ili ružičastoj boji savršen je dodatak, a konačni odgovor na to pitanje je pronađen.
Na policu u držaču četkica možete postaviti do devet četki različitih veličina. Diskretne dimenzije 8 x 1,5 x 5,5 cm osiguravaju da se korisna oprema iz kategorije skladištenje i lakovi za nokte mogu koristiti i na malim radnim stolovima. Svijetle boje i moderan dizajn čine držač četkica ne samo korisnim, nego i lijepim. Za razliku od skladištenja četki u uspravnim stubovima, ne može doći do međusobne kontaminacije četke. Svaki pojedinačni alat se postavlja u izolaciju i može se lako pokupiti ako je potrebno bez dodirivanja ostalih četki. Držač četkica je također idealan za pažljivo i potpuno sušenje očišćenih četkica. Kao sredstvo za čišćenje preporučujemo sredstvo za čišćenje četki iz našeg asortimana nded.

Mjere
+
0.075 Metar (m)
0.095 Metar (m)
0.02 Metar (m)
Ocjena
+
Ukupno recenzija
5
Pregled
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni