Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Nokta studio Namještaj / Ljepota krevet

Ljepota krevet

stolica s bijelom ljepotom Ljepota krevet stolica s bijelom ljepotom
225,80 € *
Ljepota krevet - udoban namještaj za kupca i kozmetičarka
Krevet lica moraju zadovoljiti različite zahtjeve ovisno o perspektivi. Dok je glavna briga za kupca, zgodan ležati, nokta tehničar ili estetičar će morati slične funkcije učinkovito i profesionalno raditi limenku. Ovisno o vašem proračunu i zahtjevima, elegantni namještaj može biti opremljen sasvim drugačije za nokte i kozmetički salon.
Bazne modeli su jeftiniji u cjelini, a može se postaviti ručno ili hidraulički. Značajka Prilagodba, na primjer, za odmor i njihovu sklonost, kao i nogu i stopala zajednice. Često su ležaljke po postavci sjediti u različitim položajima i kutova za korištenje, kao i za stan kreveta. Pogotovo s lica ili tijela masaža, ovaj položaj je povoljan. Za postavljanje lica krevetu stražnji dio, kao i noga obično imaju polugu mrežu s kojom željeni položaj može se podešavati. Fleksibilna i dobro podstavljene nasloni za ruke automatski podešavaju na odabranom mjestu.Radna visina ili visina sjedala onda kontrolira hidraulički pomoću ruku ili nogu pedala.

Pola ili potpuno električno podesiva kreveta kozmetike su više udoban za korištenje.Distribucija leđa i noge i sjedalo je sličan osnovnim modelima najčešće postavljenih pojedine dijelove električnog daljinskog upravljača koji je spojen kabelom na stolicu.Stolica mora na motorima koji su pod kontrolom pojedinačno i donijeti krevet lica tako da kontinuirano u željenom položaju od sjedi uspravno u vodoravni. Posebno kvalitetni modeli imaju tzv lock-box.Električni sustav može zaključati tako da neovlašteni korisnici ne mogu prilagoditi položaj sunca.

Neki modeli još uvijek imaju više mogućnosti, kao što su pojedinačne sekcije sklopivi stopala - to je posebno pogodan za pedikura, masaža ili bežičnim funkcije daljinskog upravljanja. Također rotirajuće kozmetički stolice na raspolaganju. Vrlo uštedu prostora i idealno za rad su kozmetički stolice s malim bazama, oni još uvijek imaju visoku težinu, tako da je paluba je stabilan i siguran.

Važno je u kozmetičkom salonu, kao i nokta dizajn je odgovarajuća higijena. U kozmetičke stolice su opremljeni izdržljiva i lako se čiste umjetne kože presvlake. Površine se mogu tretirati s odgovarajućim dezinfekciju spreja ili jednostavno vlažnom krpom nakon svake ponovno koristiti u čistom i higijenskih uvjeta.
Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€