Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Nokta studio Namještaj / Kozmetički stolice

Kozmetički stolice

Gabbiano fotelje Milan crno Kozmetički stolice Gabbiano fotelje Milan crno
284,15 € *
Ljepota stolica AM304 bijela Kozmetički stolice Ljepota stolica AM304 bijela
96,77 € *
rico salon 206 bijela Kozmetički stolice rico salon 206 bijela
300,00 € *
Sjedala na sjedalu 001B crna Kozmetički stolice Sjedala na sjedalu 001B crna
118,12 € *
Tattoo fotelja po 0428 crnoj Kozmetički stolice Tattoo fotelja po 0428 crnoj
774,16 € *
Kozmetički stolice - ugodno tretman u mnogim varijantama
Najvažnija značajka za kupca je kozmetička stolica udobna i dobro podstavljena sjedala. Do prilagodbe, za svaku metodu liječenja najudobniji položaj sjedala može se podesiti i boravak u studiju je opuštena zadovoljstvo. Postavke dolaze kao kozmetičarka ili nokta tehničar na dobro, jer oni mogu raditi u opuštenoj i uvijek sebe i kupca položaj ergonomski jedni druge.

Prvo i najvažnije, modeli razlikuju u metodama prilagodbe i kontrole.Najjednostavnija varijanta je priručnik Kozmetika stolica. O mreža regulator može se podesiti leđa i položaj stopala. Iako je to pomalo nezgrapan i snage dugotrajan, ali jednostavne mehanike ogleda u povoljnom cijenom prema dolje. Ručne modeli su posebno korisna kada stolica ne mora biti često prilagoditi. To je, primjerice, slučaj u manikuru. Dakle, ovi modeli su prikladni kao originalne opreme u novoformirane nokte salon.

Više udobnosti u stvari ponijeti sa hidraulični prilagodbe kozmetike stolice. Obično to uključuje kombinirane mehanizama prilagodbe. Dok elementi su ručno ili električno podesiva, radna visina stolice koje papučicu kontrolira hidraulički. Tada ruka često moraju se primijeniti na fino podešavanje pozicije. Ovaj oblik estetske stolica je posebno pogodna ako je malo potrebno da se prilagoditi.

Uz maksimalnu udobnost električnoj stolici kozmetike dolazi zajedno. Nekoliko motori, koji su pod kontrolom preko daljinskog upravljača, omogućujući zgodan i kontinuiranu prilagodbu pojedinih dijelova. Ovisno o tome je li kozmetički sjedalice se može podesiti dva puta, tri puta ili čak četiri puta odgovarajući broj motora je vezan za stolicu i pouzdano regulira kuta. Mogućnosti uključuju prilagodbu naslona, naslona, visine sjedala i pješice.Rezultat: Klijent, odnosno klijent sjedi udobno na apsolutne ljepote stolica i može preživjeti čak i duže tretmane opušteno.

Nokte dizajneri i kozmetičara, mobilni također žele ponuditi puni komfor svojih klijenata mogu koristiti mobilne kozmetika stolice. U lako prenosiv stolice su fleksibilni podesivi i vrlo udobna. Opet, prednost tretira kao praktičar raznih mogućnosti i prilagodljivosti.

Bitna stvar je i kozmetička stolica presvlake. To mora biti prikladan za kupca, s jedne strane, s druge strane, također može lako i higijenski čist. Često se zbog toga su površine izrađene od umjetne kože ili sličnog materijala. Površine jednostavan njegu može se dezinficirati, površna prljavština se lako može ukloniti s vlažnom krpom.
Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€