Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Nail Art / Olovka
Noktiju Duo Lak za nokte Pen Čista - Farbduo za savršen dizajn
Boja slika može se razlikovati.
Detalji
+

Noktiju Duo Lak za nokte Pen Pure omogućuje noktiju kreacije u kojem trenutku. Dok četkica savjet je idealno da se bojite noktiju puni poklopac, čak i filigranski motive ili ukrasni uzorak, možete se osloniti na nokat s finim slikarstva vrha. Boja klima-sušenje je pogodan za prirodne i umjetne nokte podjednako i nudi dugotrajnost i visoki sjaj.
Za svestran dizajn noktiju nail art lak za nokte duo Pen Pure je dostupan u različitim kombinacijama boja. Dostupno su dvojac boja ___ 0_37 ___- lososa, plavo-ljubičaste, ružičaste-plava, plavo-roza i ružičaste ___- ___ 0_37. Prije nanošenja primer slikarstvo vrh boje mora biti sasvim suha, ali i mokro u mokro rada za posebno spektakularnim dizajna je moguće. Prije slikarstvo prirodne ili umjetne nokte moraju biti dovedeni u obliku i temeljito očistiti. Kako biste izbjegli gubitak boje, preporučuje se prirodni nokat bazu kaput za trajni sjaj i otpornost na mehaničke utjecaje preporučiti konačni pečat, na primjer, s gornje dlake ili jasan kaput.

Samo za uporabu u komercijalne svrhe / Koristite samo na umjetnim noktima ili preko dodatnog sloja

Ocjena
+

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni