Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Nail Art
Mačke oči holograma prikaz 3x6 mm
Boja slika može se razlikovati.
Detalji
+

Ljeskanje mačke očiju od okruglih hologramski prikaz 3x6 mm u 12 boja idealne su ako pjenušava i privlačnih ističe da se moraju uključiti u modeliranju noktiju. Suza u obliku dijamanata se pritisnu u modeliranje mase i izliječiti prema ovisno o materijalu s. Pečat osigurava trajnost i dugi sjaj.
Prije mačka u oči mogu biti uključeni sa zaslona kao nail art, akril ili gel noktiju se treba pažljivo konstruiran. Prirodni nokat je podnio i hrapavi. Premaz daje potrebnu prianjanje temeljnog sloja na noktu. Sloj po sloj, modeliranje noktiju sada je formirana s C-krivulje, a rhinestones su u posljednjem sloju strukture po želji umetnuta iz mačje oči hologram zaslon 3x6 mm i izliječiti ili suši. Dakle, štediše su odgovorni stabilna u umjetnom noktu. Za trajnost i visokog sjaja nanosi gornji sloj. Brtvljenje gel je slikano u tankom sloju na nokat, i izliječiti pod UV svjetlom za dvije do četiri minute. Nakon završetka s čistiju i poliranje ulje, sja nokat za dugo vremena i otporan na ogrebotine izdržljiv.
Mjere
+
0.025 Metar (m)
0.005 Metar (m)
0.025 Metar (m)
Ocjena
+

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni