Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Nail Art
Crystal kamenje prikaz (oko 1 mm)
Boja slika može se razlikovati.
Detalji
+

Primjena srebrne perle od zaslona je vrlo jednostavno. Plemenita učinci, koji mogu to dočarati, gotovo su neograničene. Na noktiju štedišama što su pojedine komade, rasprostranjenih u grupama ili u različitim veličinama mogu se koristiti. Posebno praktičan je jednostavnost uporabe i udoban uklanjanje sa zaslona.
Prije njega s perlama iz kristalno kamenje zaslonu (otprilike) 1 mm ide u dizajnu noktiju, noktiju je konstruiran kao i obično. U grundiranu prirodnim noktima željeni C-krivulja se formira u slojevima. Tada dijamanata nalaze se u posljednjem dalje vlažan sloj akrila, stakloplastike ili gela. Za to, četkica je natopljenom gelom, pločice pridržavaju blagi kistom i mogu biti pohranjeni na nokat. Do stvrdnjavanje pod UV svjetlom za gel ili sušenje zraka za akrilnih noktiju setovi su rhinestones pridržavaju čvrsto na nokat. Za dugotrajnom čekanju i dodatnom dozom sjaja premaza čini jednu. Posebna gel se primjenjuje za popunu nokat i izliječiti. Kroz korištenje čišći i nokte uljem, otporan na ogrebotine Finisch dobiti željeni dugotrajan sjaj.
Mjere
+
0.025 Metar (m)
0.005 Metar (m)
0.025 Metar (m)
Ocjena
+
Ukupno recenzija
1
Pregled
5
0
4
0
3
0
2
0
1
1

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni