Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Uređaji / Usisavanje prašine

Usisavanje prašine

Filter articles
NAIL-EON Noktiju dizajn Prašina ekstrakcije Usisavanje prašine NAIL-EON Noktiju dizajn Prašina ekstrakcije
32,95 € *
22,11 € / 1000 g
Ugradnja prašine s filterom Usisavanje prašine Ugradnja prašine s filterom
112,57 € *
Desk 2042 bijelo s apsorberom Usisavanje prašine Desk 2042 bijelo s apsorberom
354,51 € *

Usisavanje prašine je važno svugdje gdje prilikom rada s materijalom koji se oblikuje padaju najmanje čestice. Uobičajena u radovima na obradi drveta, kao i u metalnoj industriji, može se sve više i više pronaći u umjetničkim ateljeima. Prašina ne samo što iritira kad se nesmetano širi i leži na uređajima i radnim površinama, nego je njena prisutnost u zraku koji udišemo i štetna za zdravlje. Stručnjacima za ugradnju noktiju nije problem prilikom rada nositi medicinsku zaštitu za usta - u mnogo slučajeva se to i savjetuje. To se pak od klijenata ne može zahtijevati. Preporučuju se uređaji za usisavanje prašine kako biste zaštitili zdravlje, kožu i odjeću klijenata od prašine koja pada prilikom modeliranja umjetnih noktiju. Ovi mali usisavači rade tiho i pouzdano, postojeći filteri i vrećice za prašinu mogu se lako zamijeniti, a na taj način studio za ugrađivanje noktiju postaje higijenski čisto okruženje. To je dobro za posao, a također za zdravlje.

Na našim stranicama pronaći ćete uređaje različitih proizvođača. Kod uređaja za usisavanje prašine CARRERA Collector, uređaja za usisavanje prašine Promed i uređaja za usisavanje prašine Naileon ne postoje razlike u kvaliteti - sva tri proizvođača nude najvišu kvalitetu, zbog čega vam kao i kod svih drugih uređaja možemo ponuditi jamstvo od 3 godine. Njima je jednostavno rukovati, a oni mogu i kućnu kupaonicu održavati jednako čistom kao i profesionalni studio za ugradnju noktiju.


Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€