Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Uređaji / Parafin kupka ruku
Parafin vosak seta NAIL-EON posebno za osjetljivu kožu
Boja slika može se razlikovati.
Detalji
+

U noktiju salon ne samo Nagelmodellage ili manikuru održat će se, a ruka i noktiju pripisuje veliku važnost. Jedan od najpopularnijih noktiju salon opreme spa je parafin.

Na NAIL-EON Postavite parafinski vosak ruke primiti tretman za intenzivnu njegu brzo i održivo. Set uključuje električni parafinsko kupelj, dvije arome parafinske blokove od 400 grama, deset Protectorbags od folije i dva zatopljenje frotir rukavice. Parafinsko njeguje suhu i ispucanu kožu i otvara pore. Naknadna obrada održavanje s kremama i losionima djeluje na dublje slojeve kože. Skup vosak je pogodan za njegu ruku, stopala i koljena, toplinska obrada povećava blagostanje i može povećati elastičnost kože.

Svestrani parafinski vosak Set od NAIL-EON je posebno dejstvo način za pronalaženje na zdravlje bolesti kao što su artritis, upala, sportskih ozljeda i ukočenosti zglobova induciraju simptomatsko olakšanje. Marka Parafinski vosak Set Nail-Eon ima za sve jedinice, ovdje u nded Online Store 3 godine jamstva, a također pomaže odličan u terapiji radu i reumatizma. NAIL-EON parafin Set + 2x400g parafin i kozmetički pribor Parafinski Starter Set od naranče za ruke, noge i noktiju saloni.Mjere
+
0.24 Metar (m)
0.309 Metar (m)
0.175 Metar (m)
instrukcije
+

1. korak: Oprati ruke i dobro ih osušiti. Skinuti nakit i zavrnuti rukave. NAPOMENA: Obratite pažnju na to da je rešetka za zaštiti od topline na dnu uređaja.

2. korak: Provjerite temperaturu voska tako što ćete malo voska nanijeti na unutarnju stranu Vaših zglobova šake.

3. korak: Ruku s blago ispruženim prstima uvući u u posudu. Zatim odmah, ali pažljivo, ruku izvući iz posude. Vosak na rukama ostaviti da se stvrdne. Prije sljedećeg uronjavanja u vosak sačekati najmanje 3 sekunde dok se vosak stvrdne. Stvrdnut parafin ne sjaji više!

4. korak: Ponoviti 3. korak koliko smatrate da treba, ali najmanje 3 puta. Što se više slojeva nanese, duže će se zadržati toplota.

5. korak: Navući zaštitnu kesu i staviti ruku najmanje 15 minuta u frotirnu rukavicu. Tako će se zadržati toplota.

6. korak: Skinuti frotirnu rukavicu i stvrdnuti vosak ukloniti valjanjem zaštitnom kesom. NAPOMENA: Preporučuje se da se baci stvrdnuti vosak, jer se u njemu nalaze odumrle kožne ćelije.


Savjet: Prije tretmana s parafinom može se nanijeti njega za kožu. Zahvaljujući toplini otvaraju se kožne pore i može se ostvariti savršena njega. Pažnja: Nivo parafina u posudi ne bi smio prijeći maksimum. Za tretman stopala i lakata molimo pratite korake 1-4.Ocjena
+
Ukupno recenzija
4.9
Pregled
5
25
4
2
3
0
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni