Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Uređaji / Električni turpija za nokte

Električni turpija za nokte

Filter articles
1 2 3 4
YOUMAXX Električni žulj baterije Električni turpija za nokte YOUMAXX Električni žulj baterije
5,28 € *
18,21 € / 1000 g
-45%
Brtve za brušenje 4mm Električni turpija za nokte Brtve za brušenje 4mm
0,81 € *
Ugradnja prašine s filterom Električni turpija za nokte Ugradnja prašine s filterom
112,57 € *
Bitständer Električni turpija za nokte Bitständer
2,45 € *
YOUMAXX Električni Mokro-Suhi Callus Električni turpija za nokte YOUMAXX Električni Mokro-Suhi Callus
8,06 € *
18,74 € / 1000 g
-45%

Tehnički uređaj može olakšati mnogo poslova. To nije tako samo u kućanstvu, nego se odnosi i na ručni rad i umjetnost. Dakle budući da se drvene skulpture ili metalne ograde rijetko bruse ručno, i nokte je moguće rašpati i brusiti tehničkim uređajem. Pošto je riječ o najfinijim radovima, brusilice za studio za ugradnju noktiju odgovarajuće su malih dimenzija. Lagani uređaji su jednostavni za rukovanje, jer raspolažu nožnom pedalom za precizno upravljanje. Svaki ručni aplikator je ergonomski oblikovan, dakle dobro sjeda u ruku i lagan je za uporabu zbog svoje male težine. Brusilice za studio za ugradnju noktiju čine oblikovanje umjetnih noktiju koje oduzima puno vremena jednostavnijim, jer one rade brzo. One su namijenjene za jednostavnu manikuru, jer ovisno o nastavku mogu ukloniti i kožicu oko noktiju, očistiti ležište nokta ili prirodne nokte dovesti u lijep ravnomjeran oblik.

Pored uređaja proizvođača Naileon, Promed i Xenon, na našim stranicama pronaći ćete i visokokvalitetan pribor. Također vam možemo ponuditi nove ručne aplikatore za različite uređaje, kao i različite glave i cilindre za brušenje, odgovarajući papir i povoljne setove za opremu za profesionalce i početnike. Ovdje ćete pronaći sve što vam je potrebno za umjetničko oblikovanje umjetnih i prirodnih noktiju. Uređaji su prilagođeni korisniku i odgovaraju europskim standardima u pogledu sigurnosti i kvalitete - stoga vam za njih možemo dati jamstvo od 3 godine.


Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€