Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Početnik Seta / Pedikura Kompleti

Pedikura Kompleti

Filter articles
NAIL-EON UV Gela Komlet Pedikura Kompleti NAIL-EON UV Gela Komlet
from 38,41 € *
NAIL-EON akril i zanoktica kliješta Pedikura Kompleti NAIL-EON akril i zanoktica kliješta
5,45 € *
16,03 € / 100 g
YOUMAXX pedikuru nožnom Odvajač 12 par Pedikura Kompleti YOUMAXX pedikuru nožnom Odvajač 12 par
from 2,58 € *
6,29 € / 100 g
YOUMAXX Pedikura Set Pedikura Kompleti YOUMAXX Pedikura Set
from 3,73 € *
Akril i kutikule kliješta Pedikura Kompleti Akril i kutikule kliješta
6,45 € *
12,90 € / 100 g
NAIL-EON parafina kit Pedikura Kompleti NAIL-EON parafina kit
45,95 € *
YOUMAXX Pedikura Set 3 in 1 Pedikura Kompleti YOUMAXX Pedikura Set 3 in 1
2,04 € *
-45%
YOUMAXX Pedikura papuče 12 parova Pedikura Kompleti YOUMAXX Pedikura papuče 12 parova
from 9,95 € *
6,07 € / 100 g
Lijep remover za rožnicu Pedikura Kompleti Lijep remover za rožnicu
5,93 € *
YOUMAXX Pedikura Set 5 in 1 Pedikura Kompleti YOUMAXX Pedikura Set 5 in 1
4,49 € *
-45%
YOUMAXX Pedikura Set 4 in 1 Pedikura Kompleti YOUMAXX Pedikura Set 4 in 1
3,48 € *
-45%

Njegovan od glave do pete. Ova misao nije u potpunosti proveden u mnogim slučajevima. Noge su najvažniji, na žalost, često se mnogo-zanemario dijelova tijela. Oni nose nas sigurno već dugi niz godina, može zavući u uska slabo ventiliranim cipele i ne još dugo traje, čak i pri visokim opterećenjima. Njegu stopala je stoga izuzetno važno.

Dok podiatrist uglavnom bavi zdravstvenim aspektima njegu stopala, noktiju dizajner, čini naše pedikura seta koji se održava i lijepe noge u estetske polje. Konkretno, nokti mogu biti profesionalno njegovan s proizvodima u našim setovima za njegu. Isto tako, alati su dostupni koje mogu dopustiti uklonite žuljeva i ispucale pete.

Kad pedikura, sve se vrti oko nogu. Pedikura kompleti sadrže sve alate potrebne za profesionalnu manikuru kod kuće ili u salonu za nokte. Važno je uglavnom snažan glodanje jedinica, koja se može koristiti na razne eseja vrlo fleksibilne. Dakle, moguće je podnijeti nokte uz malo truda i nokte. Posebno su često vrlo guste nokti palac može biti tako nježno i učinkovito doći u formu. Dođite Pedikura skupove, na primjer, u praktičnom tvrdi slučaj. Svi dijelovi su time jasno postavljeni, mogu biti pohranjeni sigurno i kompaktno i lako se mogu transportirati po potrebi. To proširuje opseg posla, primjerice u mobilnoj noktiju salon važan i atraktivan točku koja može djelovati kao jedinstvena prodajna točka.

Osim nokta sama može održavati s različitim proizvodima pokrivaju kožu stopala. To uvijek ovisi o šetnju do formiranja kalusa. To štiti osjetljivu kožu pa primjerice na loptu ili peta. Ako rožnica je previše gusta, tu su suze i bolne promjene. Dakle, ne može se tako daleko, zaštitni sloj treba redovito ukloniti. O brušenje pribor koji se može staviti na ruter višak rožnice pouzdano je uklonjena.Naknadno footbath, kao što su parafin zadržava noge pored i čini je mekom i podatnom. Kao i pedikura setovi su parafinski kupke i druge proizvode za njegu kože posebno pronaći svoje noge u nded online trgovine.

Pretražite našu online trgovine i naći pedikura setovi i mnoge druge proizvode za njegu i uljepšavanje noge ili kreativan nail art, ne samo za nokte na nogama! Kvalitetni proizvodi, širok asortiman i brza dostava i pošteni uvjeti čine naše proizvode još više zabave u odabir, kupnju i korištenje!

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€