Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Početnik Seta / Manikura Setovi

Manikura Setovi

Filter articles

Klasična manikura set, kod kuće, kao i praktični pomagalo u vašoj torbici se ne smije propustiti, sastoji se od nekih osnovnih bestanteilen koji omogućuju pažljivu njegu nokte. Također, popravci, na primjer snags su moguće prirodne ili umjetne nokte sa seta i često se spriječilo ozbiljnije štete.nokte ostaje lijepo i divno u svakoj situaciji.

Osnovna oprema manikura set često smješteni u praktičnom slučaju. Ovisno o tome je li skup namijenjen za temeljitu kući noktiju ili praktično biti smješteni u torbu ili ispraznost slučaju, postavlja se razlikuju u veličini i opsegu. Uvijek, međutim, sadrže jednu ili više datoteka u različitim stupnjevima finoće, kvalitetnih nokte škare ili grickalica i razni dodaci kao što su nokte nož ili konja noge lagano gurnuti natrag kožicu i očistite rubove nokte prljavštine ili gela ostataka nakon modeliranja. Skupovi na go obično sadrže sličnu osnovnu opremu, ali često je u minijaturni ili dvostruko inteligentan instrumenta. Smješten u postavljenim komponente su lijepe i praktične slučajevi koji su čvrsto zatvorena je zatvarač. Postoje ovisno o kvaliteti slučajeva izrađene od plastike, imitacija kože ili prave kože za luksuz verziji.

Manikura setovi za profesionalnu uporabu zapravo nisu namijenjeni za putovanja i često sadrže znatno široku paletu ili čak električni nokte bušilica za manikuru i njegu noktiju. Često su ti setovi sadrže i uređaje s kojima koža može biti održavana, na primjer, na žulj. U glodalice imaju brojne eseje, podnošenje onima koji se može brusiti i polirati. Konkretno, kada ne samo manikuru, ali i pedikura s Set trebalo bi biti moguće više uređaja, kao što su potrebne makazice za nokte. To je zbog činjenice da se nokti često ugrađuju mnogo stabilniji od nokte.

U nded shop ponudio kvalitetne manikura setovi, njezini uređaji su izrađeni od izdržljivog i dugotrajnog materijala, manikura metala aparati prirodno integrirana kao nehrđajućeg verziji. Skupovi Treba napomenuti da je nakon korištenje opreme treba očistiti od prljavštine i strugotine. Dakle, posuđe za sljedeću uporabu mogu se odmah koristiti. Što čišćenje metode i pogodna potražite u uputama proizvođača.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€