Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Početnik Seta / Gel Lak Komplet

Gel Lak Komplet

Filter articles

Trajni završi da neće oljuštiti sa sigurnošću s proizvodima iz gel lak komplet Moguće. Visoke kvalitete ugljika premazi namijenjeni za držanje čak i pod opterećenjem na nokat i brinuti o dugo vremena za besprijekoran i prekrasnim sučeljem. Kombinacije boja u setovima uvijek moguće stvarati nove kombinacije za svaku prigodu pravo UV lak za nokte na ruci. U nekim setovima, razni alati su također uključeni kao dodatna oprema, kako bi uz pomoć sadržaja kompletan noktiju modeliranje moguće.

Carbon jezera pružaju u primjeni nekoliko prednosti. Prvo, visoke kvalitete UV premazi mogu biti obrađeni jednostavno i ugovor nakon ugovora od strane specifične viskoznosti sebi glatka. To eliminira poliranje ili brušenje posao, lak izgleda savršeno od početka i za nekoliko tjedana.Ugljika u boji čini nokat posebno otporan na mehanička naprezanja i drugih stresova. Osim toga, zavodljiva shimmer koji naglašava sjaj boje, za besprijekorno lijepim noktima, skrenuti pozornost na sebe daje. Zahtjev za dugu trajnost je pedantan poredak u tankim slojevima. Svaki sloj mora biti izliječen odvojeno pod UV lampom. Broj slojeva ovisi o željenom intenzitetu boje i dizajna. U ugljika premazi iz gel lak komplet može se miješati i kombinirati za kreativne noktiju umjetničkih efekata.

Nudimo u našoj online trgovini na raznim starter seta. Uvijek su nekoliko UV tinte sustava za različite koordiniranih nijanse i detaljnim uputama list. Moguće je da kompleti su dodatni pribor, kao što su UV svjetlom svjetiljke, maknuti ili Zelletten. Također Buffer, filing, Rosewood štapići za jelo i poliranje ulja na različitim skupova sadržajima.

Uz naše starter setove može biti jednostavna primjena UV premaza Carbon testirati s lakoćom. Može se primijeniti na Gellack na prirodni nokat kao i akrilnog ili gel nokta modelirane. Kao bazu na prirodni nokat preporučiti osnovni premaz za zaštitu od promjene boje noktiju. Za još bolji stane vezno sredstvo se primjenjuje na baze gel pruža. U lakovi za nokte UV boje kombiniraju prednosti nokte i UV gela u proizvodu i obećavaju duge sjajne, svijetle boje i najbolju izdržljivost!

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€