Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Početnik Seta / Akril Komplet

Akril Komplet

Filter articles

Kada nokti zbog dugotrajnog opterećenja više ne sjaje u svojoj prirodnoj raskoši nego djeluju bezbojno i krhko, potreban im je oporavak. Lakovi za nokte, gelovi, otapala i ljepila oštećuju nokte, čine ih suhima i problematičnima - što se odražava na njihov izgled. Ali to ne mora trajati vječno - umjetni nokti prirodnom noktu mogu omogućiti oporavak, a vi se ne morate pojavljivati u javnosti s noktima koji djeluju nenjegovano. Na umjetne nokte se nanose sve boje, sjajila, gliter i nakit koji bi se u normalnom slučaju nanosili na prirodni nokat. Pri tom se umjetni nokat pomoću tankog sloja ljepila pričvršćuje na prirodni nokat, kako bi se ovaj mogao oporaviti - i pruža zaštitu od mehaničkih nadražaja kao i od svakodnevnog tipkanja na računalu, na blagajni supermarketa ili slično.

Akrilni nokti su tvrđi od poznatijih gel noktiju. Oni se proizvode od praha i otopina koje, poslije sušenja, tvore stabilan sloj na noktu, te se potom tretiraju kao prirodni nokti. Moguće ih je oblikovati, bojiti, ukrašavati piercingom i ukrasnim kamenčićima. I mogu dočarati privid lijepih dugih noktiju sve dok traje oporavak prirodnog nokta.

Naš asortiman sadrži dva seta koji nude sve što je potrebno za ugradnju akrilnih noktiju. Jedan set je namijenjen za kućnu uporabu, drugi za studija za ugradnju noktiju i potrebe stručnjaka. Ponudu zaokružuju opsežne upute za ugradnju i nadogradnju umjetnih noktiju.


Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€