Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Akril / Akril oprema
NAIL-EON Edge Trimmer - Easy Cut
Boja slika može se razlikovati.
Detalji
+

U području fingernail dizajna i fingernail umjetnosti postoje deseci načina za stvaranje lijepe nokte. Jedan od najpopularnijih dizajna je francuska manikura. Dakle, vaši nokti će uvijek izgledati savršeno i dobro održavana.Francuski izgled je bezvremenski klasik. Međutim, kako bi se postigla prekrasan krajnji rezultat, morate raditi točno. Ako osmijeh linija nije glatka, pa čak i, francuski izgled neće izgledati lijepo više.

Izrada glatka, pa čak i osmijeh linija nije da jednostavan zadatak. Šablone može pružiti veliku pomoć. Naši Easy Francuski savjete i Easy francuski Smile tipkati matrice izrađene su od metala, a pomoći će vam izradu spektar francuske nokte i opet. Zahvaljujući tim proizvodima, nećete trebati papirnate matrice više. Također, možete ih koristiti za airbrush metodom, a sa akrilnim noktima. Uvjerite se sami s tim metalnim matricama, i stvoriti spektar francuske nokte.

Nudimo vam našu stručnost da smo okupili tijekom godina. Naši proizvodi su najviše kvalitete, a rezultat su najnovijih zbivanja u području UV gelovi i nokat proizvoda. Naravno sve ispuniti europske standarde. Neka naša usluga i proizvoda uvjerite se, naći ćete sve što vam je potrebno.

Ocjena
+
Ukupno recenzija
4
Pregled
5
2
4
2
3
2
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni