Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Akril / Akril oprema

Akril oprema

Filter articles
Veliki izbor kvalitetnih akrilnih pribora kupiti online

Za savršen akrilna modeliranje visokokvalitetnu akrilnih pribor je potrebno. Stoga, nudimo veliku Pribor veličanstven omjer cijene i performansi. Za miješanje akrila masu trebate kontejner. U tom smislu, naš Dappen jelo je super. Praktičan i čvrst stakla koja drži oko 2 do 3 ml akrilnom masom i lako se čisti. Najvažniji alat za nokte dizajneri su njegovi četke. Nudimo akrila kistom, dakle također u različitim oblicima i veličinama, tako se najbolje može ga koristiti za svoje potrebe.

Željeli duge nokte? Možete koristiti naš modeliranje predloške. Naši predlošci odlikuju jednostavnim rukovanjem i visoke čvrstoće ljepila. U kombinaciji s našim prstohvat palicama dobivate savršeno oblikovanu nokat s prekrasnim tunela. Alternativno, možete koristiti naše pinch spona. Za detaljne upute i videa može se naći ako kliknete na stavku pod "Details". To i još jedan veliki akrilnih pribor za savršene nokte možete pronaći ovdje.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€