Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Gel Lak / Thermo Gel Lak

Thermo Gel Lak

Vylet-Nails Premium UV lak za nokte Termo neonska Thermo Gel Lak Vylet-Nails Premium UV lak za nokte Termo neonska
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium UV lak za nokte Termo Čista Thermo Gel Lak Vylet-Nails Premium UV lak za nokte Termo Čista
from 3,24 € *
64,80 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium UV lak za nokte Termo pastel Thermo Gel Lak Vylet-Nails Premium UV lak za nokte Termo pastel
from 2,45 € *
16,33 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium UV lak za nokte Termo Metalik Thermo Gel Lak Vylet-Nails Premium UV lak za nokte Termo Metalik
from 2,45 € *
16,33 € / 100 ml
Thermo gel lak i termo UV lak za nokte za uzbudljive boje na nokat

Temperatura određuje boju

Ono što čini toplinsku thermo gel lak i UV lak za nokte je njegov odgovor na promjene temperature uvjetima. Gellak ima obilježje s povećanjem temperature mijenjati svoju boju i promijeniti u drugu nijansu boje ili drugačije boje. Omogućuje taj učinak, jedinstveni sastav boja koje rade s tvarima koje su osjetljive na promjene temperature. Promjene boja se odvijati postupno, tako da se čini atraktivnim i raznolikim bojama na noktom. Općenito, viša temperatura okoline, potpunija promjena boje odvija na nokat.
Toplinski boje s promjenom boje u raznim varijacijama

Termalne premazi nisu dostupni samo u različitim kombinacijama boja, ali također se razlikuju u svojim teksturama. Dakle, tu su boje s svjetlucavo čestica u svjetlucava majka-of-stilu ili s pucketati učinak. Što se tiče boja u rasponu od meke pastelne palete koje se šaren-jeftin neonskim tonovima. Varijacije su idealni za precizno ugađanje nail art povodom, prilagoditi odjeću, kao i svoj osobni stil.

Thermo gel lak i termo UV Lak za nokte - jednostavan za korištenje

UV lak za nokte može se primijeniti na modelirani kao i na prirodnim noktima i kombinira prednosti laka za nokte i boja gela u jednom proizvodu. Pogotovo kada je slikarstvo na prirodni nokat UV premazi su znatno trajnije od usporedivih konvencionalnih lakova za nokte. Važno potraga: noktiju mora biti podnesena u formu, površina mu je čist i suh, za bolje prianjanje, površina je malo hrapav, profesionalci koriste na odgovarajući tampon. Kao primer za UV toplinske boje osnovni premaz se koristi. To, kao i toplinska boja sama izliječiti pod UV svjetlom i tako dobiti svoju izdržljivost i otpornost na udarcima. Imajte na umu da je ljepljiva sloj, koji je formiran za vrijeme očvršćivanja Bazni nije smanjena.UV thermo gel lak i  toplinska lak nanosi izravno na ovaj sloj.

Brtvljenje za još više sjaja i trajnosti

Kao i kod bilo kojeg gela proizvoda također se preporučuje za toplinsku thermo gel lak i uv  laka za brtvljenje kao završiti. Pogodan za tu svrhu je vrh kaput. To je rijetko primjenjuje na nokte i čvrsta dvije minute pod UV lampom. Za maksimalnu sjaja površina se čisti sa sredstvom za čišćenje i / ili tretirati s poliranje uljem.

 Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€