Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Gel Lak / Soak Off Gel Lak
UV lak za nokte i Gellack je otporan na ogrebotine laka za nokte s dva tjedna održavanja
Boja slika može se razlikovati.
Detalji
+

Otporan na ogrebotine UV lakovi za nokte, kao što su UV lak za nokte i Gellack s tjednima visokog sjaja kupiti online. Video i noktiju dizajn za uporabu s korak po korak aplikacija na obradu UV lak za nokte za prirodne nokte diy ovdje u našoj online trgovini View i naučiti. To je nova metoda nokte stvoriti modernu, jednostavno kao lak za nokte, ali izdržljiva kao UV / LED gelova. Upute i nokte Filmovi s korak po korak objašnjenja kako bi se s mnogo fotografija i slika ovdje se sada pojavljuje. Gellacke oblik trajne slojeva boje na umjetnim ili prirodnim noktima, što može biti lako udaljiti od guljenja učinkom. NAIL-EON UV lak za nokte shiney može se koristiti kao solo lak za nokte ili u kombinaciji s gelom modellage i osigurava trajno održavanje i dobro zaštićen nokte. Za stvaranje trajnog lak premaz na noktu, priroda noktiju mora anmattiert i biti tretirani s premazom. Na veznog sredstva je osnovni premaz se primjenjuje. Ljepljivi sloj ostaje - za razliku od konvencionalnih modeliranja - na nokat, na mokroj temeljnog sloja, prvi sloj NAIL-EON gel premaz primjenjuje i stvrdnjavati pod UV svjetlom ili LED žarulje. Zaključak je osnovni premaz koji pruža odgovarajuću sjaja. Važno je u ovom obliku nail art poredak pojedinih slojeva u tankim slojevima je. Dakle, sigurno je da sloj stvrdne svaki završi. NAIL-EON UV lak za nokte shiney su LED gelove s istim svojstvima kao UV lak za nokte, UV lak za nokte, lak za nokte, Gaze i oljuštiti premazi posjeduju i lijek u samo 30 do 60 sekundi u CCFL uređaje i LED svjetiljke ili u 120 sekundi stvrdnjavanje UV od .

viskoznost
+
tanak srednji gust
Pečat
+
instrukcije
+

Korak 1: Push kožicu s našim konjima noge (Ne V4079) Povratak i tupe nokte s našim Buffer (bijeli broj 4326) na. Za bolje prianjanje, preporučujemo noktima s dodatnim premaz (15 ml Br. 1303) da se bave.

2. korak: Nanesite temeljni sloj predmeta 1054 i neka ovaj otvrdne prirodni nokat poput laka za nokte u lampu. Molimo vas da ne uklonite ljepljivu sloj.

Korak 3: Boja noktiju sa željenim Boja i izliječiti ih od žarulje 2 x. Sada imate priliku za ukrašavanje noktiju s nail art. Za to će vam trebati znojenje s našim čistiju Uklonite (100 ml Br. 4005). Ako ne želite na noktima, nemojte ukloniti ljepljivi sloj.

Korak 4: Za pečat nosio naš Top Coat predmeta 1054 i neka taj lijek u svjetlu jedinici. Konačno, uklonite ljepljivi sloj s našim čistiji. Za daljnje sjaja i njegu kutikule preporučujemo naš nded Nail Oil (ulje za tijelo u različitim mirisima br V4040).Ocjena
+
Ukupno recenzija
4.1
Pregled
5
128
4
105
3
17
2
5
1
7

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni