Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Akril / Akril Tekućine
Jednostavno odvajanje modeliranje zahvaljujući NAIL-EON ukloni omatanje
Boja slika može se razlikovati.
Detalji
+

Postoji nekoliko razloga zašto bi netko želite ukloniti gel ili akril nokte. Uklanjanje UV gel za nokte je također nešto što treba biti učinjeno svaki sada i onda. Kako bi se uklonili modeliranje, morate proći kroz nekoliko koraka naporan. Tu je, međutim, jednostavniji način za uklanjanje Soak Off gel ili akril nokte, kao i različite nokat art-dizajna. Nudimo vam rješenje za uklanjanje modeliranje koristeći foliju ili povez-oblozi, bez naporan proces ili uzrokuju stres na prstima i kožu. Naši oblozi imaju jastučić priključen na njih. Možete primijeniti ispravan maknuti na njega. Zatim stavite jastuk na noktima, i zamotajte foliju ili zavoj oko prsta.

Nakon desetak minuta proces je učinio. Za vas, a za svoje klijente, ova metoda ima određene prednosti. Ruke može biti premještena slobodno vrijeme procesa. Nakon što uklonite papir, možete ukloniti ostatak modeliranja pomoću naranče drvo štap.Ostatak se može lako ukloniti sa štapom. Priuštite ruke kao i obično nakon toga koristite za primjer naša briga ulja. The folije i zavoje može koristiti za oba prsta i noktiju.

Prepustite se uvjerio nas i naše usluge. Svi naši proizvodi su najviše kvalitete i zadovoljavaju sve propise i standarde. Proizvodi su rezultat najnovijih istraživanja UV gel razvoja. Neka nas uvjerite se!

Ocjena
+
Ukupno recenzija
4.4
Pregled
5
6
4
2
3
2
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni