Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Gela / Vylet-Nails Studio Edition
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Vylet-Nails Studio Edition

Filter articles
Vylet-Nails Premium Graditelj Vylet-Nails Studio Edition Vylet-Nails Premium Graditelj
from 7,79 € *
Vylet-Nails Premium Farbgel Mica Vylet-Nails Studio Edition Vylet-Nails Premium Farbgel Mica
from 5,57 € *

Linija Vylet-Nails-Studio-Edition nudi sve što je potrebno za gel nokte. Proizvodi Vylet-Nails potječu izravno od proizvođača, visoko su kvalitetni i lako ih je obrađivati. Vylet-Nails-Studio-Edition je linija UV gelova za ugradnju i nadogradnju umjetnih noktiju koji izgledaju svakako samo ne umjetno! Gelovi se obrađuju u tankom sloju, nanose nježno preko prirodnog nokta i uopće se ne mogu raspoznati kao umjetni zbog filigranske obrade. Pri tom nokti oblikovani proizvodima Vylet-Nails nude sve prednosti koje imaju gel nokti: lako se obrađuju, stabilni su i mogu se opteretiti, a izgledaju prekrasno. Dodatno još štite vaše prirodne nokte koji se zahvaljujući sloju gela ne oštećuju lakovima u boji, otapalima i drugim tekućinama. Nokte štiti podloga i mogu se oporaviti od prijašnjih napora.

Pritom Vylet-Nails-Studio-Edition nudi sve što želite.  Kao i kod drugih linija UV gelova svi su proizvodi usklađeni i mogu se kombinirati. Od primera preko 1- i 2-faznih gelova, završnih gelova i gelova u boji do metalik efekata, svjetlucavih gelova i gelova u neonskim bojama, svi proizvodi mogu se nabaviti od proizvođača. Jamčimo vam najvišu kvalitetu i pridržavanje svih europskih standarda. Gelovi linijeVylet-Nails-Studio-Edition su prikladni i za alergičare. Podrazumijeva se da se mogu nabaviti u povoljnim velikim pakiranjima za studija za ugradnju noktiju, kao i za amatere.


Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni