Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Gela / Vylet-Nails Revolution
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2017

Vylet-Nails Revolution

Filter articles
Vylet-Nails Premium Farbgel Mica Vylet-Nails Revolution Vylet-Nails Premium Farbgel Mica
from 5,57 € *
Vylet-Nails Premium Graditelj Vylet-Nails Revolution Vylet-Nails Premium Graditelj
from 4,72 € *
Vylet Nails Revolution u boji Vylet-Nails Revolution Vylet Nails Revolution u boji
from 3,18 € *
-44%

Umjetni nokti su odlična stvar. Oni su relativno postojani, stabilni i mogu pretrpjeti dosta toga što bi uništilo prirodne nokte. Štite prirodni nokat koji unatoč svoj pažnji i njezi u pravilu trpi od laka, gela za sjaj, čestog rašpanja i drugih tretmana. Umjetni nokti pri tom ne moraju nužno izgledati kao umjetni nokti - moguće ih je napraviti i u prirodnom stilu.

Vylet-Nails-Revolution ime je linije UV gelova koja ekstremno pojednostavljuje oblikovanje umjetnih noktiju. Gelovi omogućuju oblikovanje vrlo tankih i finih slojeva koji se nježno nanose na prirodni nokat, a ne - kao što je to često slučaj kod ugradnje i nadogradnje noktiju - u “debelom sloju". Vylet-Nails-Revolution označava tanke nokte koji se jedva i osjete na prirodnom noktu, koji su postojani kao i drugi umjetni nokti i dopuštaju svaki zamišljeni oblik. Pored jednostavnih gelova u boji možemo vam ponuditi i gelove metalik boja, sa svjetlucavim efektom, sitnim česticama za sjaj, u bojama zlata, srebra i bakra, kao i u neonskim i pastelnim bojama. Naravno, nokte napravljene s proizvodima Vylet-Nails-Revolution moguće je stilizirati francuskom manikurom, jednostavno ih nježno obojati i učiniti da izgledaju što je moguće prirodnije.

Vylet-Nails-Revolution je linija proizvoda koji se savršeno slažu jedan s drugim. Ovdje ćete pronaći sve što vam je potrebno za ugradnju i nadogradnju gel noktiju - i još više! Razgledajte u našem online Shopu i oduševite se.


Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni