Certificirani online trgovina
Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
3 godine jamstva na sve uređaje
Više od 150 LED gelovi
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Gela / Vylet-Nails Elements
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Vylet Nails Element baze gela
Detalji
+

Ruke i nokti su izloženi svaki dan na visokim opterećenjima, jer to nije uvijek lako imati lijepe ruke. U svakodnevnom životu, postoje mnoge stvari koje su štetne za noktima, kao što su sredstva za čišćenje. Ipak, lijepe nokte ostati san. S umjetni nokat savjete i modeliranje gel ili akril nokti su najbolje zaštićena prirodna i ruke izgledaju uredno. Doći do željene duljine, prirodne nokte, oni također mogu biti poboljšana bez savjeta s gelom. S mnogo različitih proizvoda iz UV Gel & Boja Gel može stvoriti najljepše kreacije. Vylet Nokti Elementi nudi veliki izbor na naše druge Vylet Nails elemenata osnovnog gela koji čini savršenu bazu za bilo modeliranje. To je, kao i svim našim proizvodima, od najkvalitetnijih i ima dodatni dug život. To pridržava čvrsto na noktima i čini lift modeliranja gotovo nemoguće.Baza gel je nježan prema prirodnim noktima i može se koristiti i za tijelo sa savjetima kao i čistih prirodnih noktiju. Pokušajte nas i naše proizvode. Vi ćete biti oduševljeni s naše baze gela. Napravite lijepe skulpture i Naildesign. Vi ne želite propustiti gel.

Mjere
+
0.069 Metar (m)
0.071 Metar (m)
0.042 Metar (m)
viskoznost
+
tanak srednji gust
Pečat
+
UV prikladna

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekunda. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

LED prikladna

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju naročito brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekunda ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekunda, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu LED gelova.

Acid-free

Vi ste alergični i ne žele odustati još lijepe nokte. Tada jednostavno koristiti acidbez gel, budući da je to alergija.

Ocjena
+
Ukupno recenzija
4.5
Pregled
5
1
4
1
3
0
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni