Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Gela / Gela
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Gela

Filter articles

Oblikovanje noktiju nije sasvim jednostavno. Povezano je sa znanjem o razumnom korištenju mnogih različitih materijala, higijenskim pravilima, mjerama i njezi i sa zanatskim umijećem. Kad se ugrađuju umjetni nokti, ne lijepe se jednostavno gotovi oblici već se prije toga prirodni nokat pripemi za ugradnju. U središtu je nokat koji se ne samo prekriva već i  istovremeno njeguje i štiti.

Gradivni UV gelovi preuzimaju tu brigu. Oni se izravno nanose na temeljni premaz na prirodnom noktu i omogućavaju da oštećeni nokat ima dobru podlogu, prije nego se nanese umjetni nokat. To je važno kako bi se pri pokretu umanjili nastali mehanički podražaji između umjetnog i prirodnog nokta. I prije svega: umjetni nokat prijanja puno bolje zahvaljujući ovoj tankoj, ali učinkovitoj podlozi koja njeguje, koja se ne može lako odvojiti i koja sukladno tome djeluje kao da je bolje njegovana.

Gradivni UV gelovi iz našeg asortimana su pažljivo proizvedeni. Mogu se nanositi u tankom sloju, elastični su i jednostavni za rukovanje. Možemo ponuditi različite izvedbe, ovisno o tome preferirate li prozirne ili ružičaste gelove. Na izbor imate i "Rosé". Kao i kod svih naših proizvoda u online Shopu pronaći ćete mala pakiranja za kućnu uporabu, ali i velike količine koje su prije svega u pogledu cijene interesantne za studija za ugradnju noktiju i stručnjake.


Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni