Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Gela / Toplinski Boja Gelovi
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Toplinski Boja Gelovi Toplinski Boja Gelovi Pronađite vaš Toplinski Boja Gelovi u preko 49 različitih boja Idite do vaše omiljene boje

Toplinski Boja Gelovi

Toplinski Boja Gelovi - seksi boja igara na gel nokte
Termo boja gelovi posao

Poseban na termo gelova je njihov odgovor na različitim temperaturnim uvjetima. Glavni, koji se sastoji u primjeni gel u boji, mijenja s povećanjem topline korak po korak do drugi definirani zvuk. Jer promjena boje se odvija postupno, nokti se iznova i iznova i uzbudljivo drugačiji. Promjena boje može doći kad je toplo prst na nokat. Okoliš i noktiju površini da se ohladi, zatim, u štalu promijenio. Nokta je toplija od noktiju, a tako se francuski savjet sam u drugoj boji i u prijelaza se javljaju uz čarobni gradijentima. Dakle, mora nikada modela najteži posao u nokte, naime francuski savjet.

Ovo može biti osobito učinkovita u večernjim satima: hladi i noktiju uz ohlađeno piće u ruku i time mijenja svoju boju u kratkom vremenu. Čak i ako su temperature ohladi na otvorenom, specijalne boje, što je tipično za termo UV boja gelovi učinak.


Primjena u nokat

U Thermogel predstavlja zadnji sloj modela lokacija noktiju prije zatvorit. Nokat je u obliku kao i obično: premaz nanosi na nokat, što je temelj za kasniji uhićenje ili graditelj. Nakon izgradnje gel nokte savršen C krivulja termo boja gela je nokta tanka i otvrdnu pod UV lampu. Ovaj postupak može se ponoviti da bi se postigao željeni intenzitet. Oprezni liječenje se postiže najbolje od tankih slojeva gel je važan. Cilj je sloj, koja djeluje kao pečat, dugo zadržao intenzitet boja u Thermogels. Nadlak stvrdnjavanja ispod UV svjetla i onda gecleanert ili to s poliranjem ulje. Tako su sjajni nokti sa briljantne boje i uzbudljive promjene igre.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni