Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Gela / Toplinski Boja Gelovi
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016
Toplinski Boja Gelovi Toplinski Boja Gelovi Pronađite vaš Toplinski Boja Gelovi u preko 50 različitih boja Idite do vaše omiljene boje

Toplinski Boja Gelovi

Toplinski Boja Gelovi - seksi boja igara na gel nokte

Toplinski Boja varijante od meke na ekstravagantan

Termalne Boja Boja su dostupni u više različitih kombinacija boja. Ova seksi nokte je to moguće, što također može biti savršeno odgovara vašem osobnom stilu, kao i na određenu prigodu. Promjene boje se odvijaju od definirane izlazne boje prema nijansu ili boju u istom stilu kao i javljaju se u jednom koraku nekoliko nokte dizajna. Osobito pametan dodatni učinci koji proizlaze iz varijacija s svjetlucavo pigmenata, sedef ili transparentnim svjetlucava japanki gelovi sa integrisanim čestica.

 

Kako Thermal Boja Boja rad

Posebnost termalnim gelovi u boji je njihov odgovor na različitim temperaturnim uvjetima.Korijena, koji se sastoji u primjeni gelovi u boji, mijenja s povećanjem korak razvoja topline po korak do drugog definiranog tonom. Od boja se mijenja postupno odvija, nokti izgledaju uvijek novo i uzbudljivo drugačija.Promjena boje može pojaviti, na primjer, ako je topla prst postavljen na nokte. Cool okolica i nokte površine off, a zatim okrenuti mijenja boju.

Posebno učinkovit to može biti u večernjim satima: s ledom pićem u ruci i noktiju hladi i tako promijenio u kratkom vremenu njezina boja. Čak i ako su slobodni hladnim temperaturama, stvara poseban efekt promjene u boji, što je tako tipično za termalne UV Boja Boja.

 

Primjena u noktima

Ovaj gel boja je zadnji sloj laka kiparstvom prije brtvljenje DAR Nokat nastaje kao i obično:. Na prirodni nokte, primer se primjenjuje, što čini osnovu odgovornosti za naknadne pritvoru ili graditelja. Nakon strukture gela noktiju na savršeno C-krivulja, gel se boja nanosi na tanke ploče nokta i stvrdnjavati pod UV lampom. Da bi se postigao željeni intenzitet boje, ovaj se može ponoviti. Važno je u svakom slučaju, pažljivo otvrdnjavanje, koji se najbolje postiže s najtanjim mogućim sloja gela.Završiti formiranje gornji sloj koji djeluje kao brtvljenje i zadržati intenzitet boje Thermogels dugo. Gornji sloj se također liječi pod UV svjetlom, a zatim se tretira sa poliranje gecleanert ili ulja. Ovo je način kako visokog sjaja nokte sjajnih boja i uzbudljivih promjena igre.
Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni