Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na sve uređaje
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Gela / Soak Off Gela

Soak Off Gela

Filter articles
NDED Soak Off-1 faze gela Soak Off Gela NDED Soak Off-1 faze gela
from 1,60 € *
NAIL-EON UV lak za nokte Svila Soak Off Gela NAIL-EON UV lak za nokte Svila
from 4,85 € *
NAIL-EON Remove Wraps Soak Off Gela NAIL-EON Remove Wraps
from 3,36 € *
Gel Lak Peel Off NAIL-EON Crisp Soak Off Gela Gel Lak Peel Off NAIL-EON Crisp
from 2,96 € *
NDED Soak Off-Francuski Gela Soak Off Gela NDED Soak Off-Francuski Gela
from 1,60 € *
NDED Soak Off-Baza gela Soak Off Gela NDED Soak Off-Baza gela
from 1,60 € *
Soak Off Gel Lak NAIL-EON Metallic Soak Off Gela Soak Off Gel Lak NAIL-EON Metallic
from 4,85 € *

Nokti izrastaju, habaju se, javljaju se male pukotine i zanoktice. U ekstremnom slučaju to izgleda ružno, ali zasmeta i prije nego postane stvarno vidljivo. Jer najmanje neravnine na noktima mogu dovesti do listanja, lomljenja rubova i gubitka sjaja. To nije samo problem prirodnih noktiju, već se odnosi i na umjetne nokte.

Samonivelirajući gel Soak-Off zaglađuje vrhove noktiju bez mehaničkih podražaja. Gel se nanosi jednostavno, umanjuje napor prilikom rašpanja i automatski zaglađuje vrhove. Kod gel noktiju djeluje tako što lagano rastvara gel za nokte i prodire u njega, čime se ponovno aktivira samonivelirajući efekt.

Ali sustav Soak-Off može još više. On se kao gel u boji može nanijeti na prirodne nokte, pojednostavljuje ugradnju i nadogradnju noktiju, donosi svjetlucave efekte na vaše prirodne nokte i podrazumijeva se da se može skinuti. Samonivelirajući gelovi Soak-Off suše se na svjetlu, dakle vrlo brzo se stvrdnjavaju pod utjecajem prirodnog svjetla, bez prethodnog stavljanja ispod UV svjetiljke, bez dugog vremena čekanja ili specijalne opreme. Gelovi su revolucija! Jer njima se nevjerojatno lako rukuje.

Pored gelova u boji u našem online Shopu pronaći ćete završne gelove, odstranjivače, otapala i sve što vam je inače još potrebno. Veličine pakiranja variraju - nudimo povoljna velika pakiranja za stručnjake za ugradnju noktiju, kao i mala pakiranja za privatnu uporabu.


Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€

nded međunarodni