Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na sve uređaje
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Gela / LED Gelovi
NAIL-EON LED / UV Gel Lak Posebna Top Coat

Detalji
+

Gornja dlaka kao brtvljenje je šlag na tortu na svakom noktu. Brtvljenje gel kaputi nail art s otpornim slojem i štiti od čips i ogrebotina. Osim toga, noktiju je dao trajan i atraktivan sjaj.

NAIL-EON LED / UV Gel Lak Posebna Najbolje Dlaka se može jednostavno primijeniti i pogodan je ne samo za gel modellage. Također, akrilne nokte, UV Gellacke ili konvencionalni lakovi za nokte mogu biti obložene sa slojem za brtvljenje. Gornji sloj se nanosi na gotovom noktiju, akrilni nokti su ispolirani prije primjene s tampon. Nakon toga, završiti pod UV ili LED svjetla je izliječen. Uz Zellette i čišći znojenje je uklonjena, noktiju se poliraju na nekoliko koraka do visokog sjaja. Pojačani sjajni efekt pomoću poliranje ulje. Konačni čavao je zaštićena duga od ogrebotina i drugih oštećenja.


Mjere
+

0.033 Metar (m)
0.033 Metar (m)
0.068 Metar (m)

viskoznost
+

tanak srednji gust

Pečat
+

UV prikladna

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekunda. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

LED prikladna

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju naročito brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekunda ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekunda, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu LED gelova.

Acid-free

Vi ste alergični i ne žele odustati još lijepe nokte. Tada jednostavno koristiti acidbez gel, budući da je to alergija.

instrukcije
+

NAIL-EON UV lak POSEBNA vrh kaput kao ogrebotina lakom za naše Gellacke i gel / akril noktiju setovima

Korak 1: Kao što je poznato za dobivanje prirodne nokat.

Korak 2: Kao osnovni premaz, koristite našu NAIL-EON UV laka POSEBNA osnovni premaz Br 1054 Razmisli. Stvrdnjavanje na 2 minute u lampu

Korak 3: Sada možete oblikovati i obojiti nokte s vašeg UV gellak. Ovdje također se izliječiti jednom.

Korak 4: Kad brtvljenje koristiti našu NAIL-EON UV laka Posebni gornji kaput. To štiti boju i daje noktima sjajan finiš. Uklonite s čistije dobivene disperzije.


Savjet: Naš NAIL-EON UV lakova POSEBNA Top Coat Stil -NR- 1054 se također može koristiti kao završiti za gel / akril noktiju setovima. Jednostavno ispunite modeliranja ga i ostavite da se stvrdne. Ovdje se također ukloniti sa čistač znojenje na kraju.Ocjena
+

Ukupno recenzija

4.5313

Pregled

5
60
4
31
3
4
2
1
1
1

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€

nded međunarodni