Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na sve uređaje
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Gela / LED Gelovi
NAIL-EON Gel Lak HIGHLIGHTS Limited Edition

Detalji
+

Naši gel premazi imaju Peel Off lak za nokte i skidanje boje svojstva. Samo neka temeljni i osnovni kaput, a zatim možete koristiti naše gel premazi opet ukloniti iz nokta nakon nekoliko dana lako.

Naš NAIL-EON Gel Polish  gel Poljski Izdvajamo Limited Edition nudi vam posebnu intenzitet boja.Proizvod će vam pomoći stvaranje nevjerojatne nokte koji će privući pozornost. Gel Polish proizvodi su najbolji izbor kada želite gel temelji noktiju dizajn, ali ne želim ići kroz dugi proces stvaranja tradicionalne gel nokte.
Gel Polish s tim da je moguće primijeniti gel izravno iz boce.Poljski će se primijeniti kao laka za nokte, i da će se stvrdne samo UV gelovi. Zbog ugodan rad, gel za nokte već stekao brzo raste broj obožavatelja.
Možete početi kao i obično, čišćenje noktiju i uklanjanje svih tragova masti. Nakon toga nokat površine hrapavi koristeći noktiju datoteku. Gel Polish ne može kombinirati s tradicionalnim UV gelovi primjenjuju četkom kako bi dobili još više raznolikosti. Ne morate se ograničiti korištenjem samo gel poljske proizvode, koriste tradicionalne gelovi UV stvoriti nove mogućnosti za još više zapanjujući nokte!
Budite kreativni i neka vaše mašte pokrenuti besplatno.
Ovo nokte, kao i svi naši proizvodi, izrađeni su korištenjem visokokvalitetnih sastojaka Osigurati najvišu kvalitetu za naše klijente. Samo kvalitete ste naučili očekivati ​​od nas.

viskoznost
+

tanak srednji gust

Pečat
+

UV prikladna

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekunda. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

LED prikladna

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju naročito brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekunda ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekunda, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu LED gelova.

Acid-free

Vi ste alergični i ne žele odustati još lijepe nokte. Tada jednostavno koristiti acidbez gel, budući da je to alergija.

Ocjena
+

Ukupno recenzija

4.1667

Pregled

5
10
4
9
3
4
2
1
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€

nded međunarodni