Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na sve uređaje
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Gela / Gela u Boji
Vylet-Nails Premium Toplinska pastelne boje gel - promjena boje u nježnim tonovima

Detalji
+

Vylet-Nails Premium Toplinska pastelne boje gel uvijek mijenja Boja temperaturnih promjena. Viša temperatura, više dovršetak boje. To dovodi do gel noktiju atraktivnoj i uvijek mijenja igru ​​boja i usponima. Primjenjuje, gel boja u gelu modellage.
Gel za nokte se priprema kao i obično prije nanošenja termalne Vylet-Nails Premium pastelne boje gela. Prirodni nokat je podnio u formu i hrapavi s tampon, onda Vezivno sredstvo se primjenjuje. Graditelj noktiju modelira sa C-krivulje. Važnost temeljito sušenje pojedinih slojeva i UV lampe. Thermogel se primjenjuje na čisti znojenje nokat i izliječiti za 120 do 240 sekundi. Ako intenzitet boje ne ispunjava uvjete, dodatna sloja može se primijeniti i izliječiti. Na kraju nokta je odlučna snage s gelom za brtvljenje, od visokog sjaja i izdržljivi. Čistač ili poljski nafte povećati sjaj na površinu nokta.


viskoznost
+

tanak srednji gust

Pečat
+

UV prikladna

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekunda. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

Acid-free

Vi ste alergični i ne žele odustati još lijepe nokte. Tada jednostavno koristiti acidbez gel, budući da je to alergija.

Ocjena
+

Ukupno recenzija

4.5

Pregled

5
3
4
0
3
1
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€

nded međunarodni