Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Gela / Gela u Boji
Vylet-Nails Premium Toplinska neonske boje gel - novi Neonlook u igri
Boja slika može se razlikovati.
Detalji
+

Vylet-Nails Premium Toplinska neonske boje gel u jarkim bojama pokazuje vrlo poseban efekt pri promjeni temperature. Gel mijenja boju nijansu. To rezultira na noktima zanimljivih i promjenjive boje igara koje privući poglede i izgledaju novo i svježe opet.

Termo-Color Gel je kao i obično integrirane u noktiju. Nakon što je preparat noktiju i primjenu promotora adhezije u gel nokta pažljivo je izgrađen sloj po sloj, i stvrdnjavati pod UV svjetlom. Nakon završetka osnovne modeliranje noktiju je podnesena u željeni oblik i izuzeti od podnošenja i disperzija. Zatim Vylet-Nails Premium toplinska neonske boje gel se nanosi u tankom sloju i izliječiti za 120 sekundi. Za dugotrajni nokat se primjenjuje kao brtvljenje gornji sloj i izliječiti. Obrada je temeljito čišćenje noktiju s čistač, alternativno, poliranje ulje može se upotrijebiti kako bi se nokat do visokog sjaja.

Samo za uporabu u komercijalne svrhe / Koristite samo na umjetnim noktima ili preko dodatnog sloja

viskoznost
+
tanak srednji gust
Pečat
+
Ocjena
+
Ukupno recenzija
5
Pregled
5
4
4
0
3
0
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni