Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na sve uređaje
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Gela / Gela u Boji
Vylet-Nails Premium Thermal Farbgel Metallic - gel modellage s promjenom boje

Detalji
+

Jedinstven i oku je Nagelmodellage s Vylet-Nails Premium toplinske metalik boja gel. Ono što čini ovaj gel u boji: Za promjene temperature, Boja noktiju dizajna i metalik mijenja. Rezultat je uvijek novi i iznenađujući učinak boja na nokat.

Srednje-_ND3DND3DVyletNailsPremiumND3DND3D_ toplinska Metalni boja gel je ugrađen kao dio gela modellage u nokat. Za to, za nokte se koristi kao podnesena, grubom i obložene premazom kao promotora adhezije. Ovaj gel se boja nanosi na graditelju nakon svi slojevi su obično pažljivo ne otvrdnjavaju pod UV lampom. Prije nanošenja termalne Vylet-Nails Premium Metalik boja gel je uklonjen sa znojenjem Zellette i čišći, gel boja se nanosi u tankom sloju i izliječiti za 120 sekundi. Ako je potrebno, može se postaviti na nokat da bi se povećala intenzitet boje, a konačni oblikovanje nokta, daljnji sloj gela. Zaključak modeliranja tvori brtveni gel koji se nanosi na sloj ljepljive i vezati 120 sekundi.

viskoznost
+

tanak srednji gust

Pečat
+

UV prikladna

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekunda. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

Acid-free

Vi ste alergični i ne žele odustati još lijepe nokte. Tada jednostavno koristiti acidbez gel, budući da je to alergija.

Ocjena
+

Ukupno recenzija

4.8333

Pregled

5
5
4
1
3
0
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€

nded međunarodni