Certificirani online trgovina
Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
3 godine jamstva na sve uređaje
Više od 150 LED gelovi
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Gela / Gela u Boji
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Vylet-Nails Premium Thermo Color Gel Glitter - navlaka i Nail Art
Detalji
+
Za vrlo posebnim noktiju s posebnim efektima Vylet-Nails Premium toplinska Glitter Color gel je savršen izbor. Gel u boji s svjetlucavo čestice mijenja boju s promjenama u temperaturi i čini gel nokte, kao i do trajnog oka.

Vylet-Nails Premium Toplinska Sjaj Boja se gel nanosi na gel nokat pažljivo izgrađen, postupak je kao i obično: prirodni noktiju je oblikovan i ohrapaviti puferu. Tada se primjenjuje promotorom adhezije, te zatim struktura gela noktiju počinje. Noktiju potpunosti formira, thermogel koristi. To se može primijeniti u navlaka sloja ili noktiju struci. Za Pineslmalereien ovaj gel je idealan jer ne radi zbog viskoznosti s.. Važno je da je znojenje Aufbaugels ukloni unaprijed. Thermogel je izliječen pod UV svjetlom za 120 sekundi, a zatim zapečaćena. Za brtvljenje gel se nanosi i izliječiti. Konačno, površina nokta očistiti sredstvom za čišćenje ili poliranje ulje i ispolirani.
viskoznost
+
tanak srednji gust
Pečat
+
UV prikladna

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekunda. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

Acid-free

Vi ste alergični i ne žele odustati još lijepe nokte. Tada jednostavno koristiti acidbez gel, budući da je to alergija.

Ocjena
+
Ukupno recenzija
4.5
Pregled
5
3
4
0
3
1
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni