Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na sve uređaje
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Gela / Gela u Boji
Vylet-Nails Premium Thermo Color Gel Pure - Žive boje u igri

Detalji
+

Srednje Vylet-Nails Premium Thermo Pure Color Gel je lako primijeniti na nokat i daje privlačne i mijenja boju igre. Omogućeno promjenom boje koja se javlja na različitim temperaturama. Viša Rast temperature, toplinski boja gela više potpunosti mijenja nijansu.

Primjena toplinske Vylet-Nails Premium Color gel Pure posebno je jednostavna. Nakon prirodni nokat je podnio i hrapavi s tampon, premaz se primjenjuje. Nakon toga, sloj po sloj za nokte s odabranom gel je uspostavljena. Je li C-krivulja savršeno modelira, postoji redoslijed Vylet-Nails Premium toplinske gel u tankom sloju, ali kontinuirano na očišćenu površinu nokta. Ako je intenzitet boje se povećati, daljnji sloj boje gela može se primijeniti. Svaki je važno pažljivo otvrdnjavanje pod UV svjetlom za 120 sekundi. Zapečatiti Effektgel i očuvati sjaj boje duge učinio kao završiti gornjem sloju.


viskoznost
+

tanak srednji gust

Pečat
+

UV prikladna

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekunda. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

Acid-free

Vi ste alergični i ne žele odustati još lijepe nokte. Tada jednostavno koristiti acidbez gel, budući da je to alergija.

Ocjena
+

Ukupno recenzija

4.8235

Pregled

5
15
4
1
3
1
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€

nded međunarodni