Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Gela / Gela u Boji
nded Premium Thermogel Pure - živopisne boje s promjenom boje
Boja slika može se razlikovati.
Detalji
+

"Pure boje su savršeni za svaku prigodu na odgovarajući način. Tko Jasno i dalje voli rafiniranih, nalazi se na nded Premium Thermogel Pure samo pravo. Kvalitetnom gelom postigla visoku stabilnost boja i zemljišta pokrivenost. Srednje viskoznosti i stabilnosti pigment, proizvod je jednostavan za korištenje i pruža Najbolji rezultati.
Za prijavu nded Premium Thermogel Pure događa kada stvarna gel noktiju je završio modele. Prirodni nokat je pripremiti kao i obično, i obložene s premazom i žbuke. To stvara stabilan temelj, koji predviđa odgovornost sljedeću strukturu nokta. U svakom sloju, C-krivulja je oblikovana s graditeljem. Ovaj dio je završena, slijedi stvarni dizajn pomoću thermogel. Gel se nanosi na gel kistom, sloj treba čime se radio kao tanki kao moguće, ali još uvijek puna. Nakon sušenja pod UV svjetlom nastaje nakon izlaganja toplini nakon željenog učinka mijenjaju boju. Jesu li intenzitet boje ili neprozirnost ne po želji, drugi sloj može se primijeniti. Gel može djelovati kao puni naslovnice dizajn za sebe, kao i mogući su i drugi efekti koje Nailartelemente. Je dizajn dovršen, gornji sloj osigurava da gel noktiju je robustan i snažan stalno i trajno prikazuje u visoki sjaj.
"

Samo za uporabu u komercijalne svrhe / Koristite samo na umjetnim noktima ili preko dodatnog sloja

viskoznost
+
tanak srednji gust
Pečat
+
Ocjena
+
Ukupno recenzija
4.25
Pregled
5
6
4
0
3
1
2
0
1
1

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni