Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Gela / Gel lak
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode WINTER2016
NAIL-EON Gel Lak HIGHLIGHTS Limited Edition
Detalji
+

Naši gel premazi imaju Peel Off lak za nokte i skidanje boje svojstva. Samo neka temeljni i osnovni kaput, a zatim možete koristiti naše gel premazi opet ukloniti iz nokta nakon nekoliko dana lako.

Naš NAIL-EON Gel Polish  gel Poljski Izdvajamo Limited Edition nudi vam posebnu intenzitet boja.Proizvod će vam pomoći stvaranje nevjerojatne nokte koji će privući pozornost. Gel Polish proizvodi su najbolji izbor kada želite gel temelji noktiju dizajn, ali ne želim ići kroz dugi proces stvaranja tradicionalne gel nokte.
Gel Polish s tim da je moguće primijeniti gel izravno iz boce.Poljski će se primijeniti kao laka za nokte, i da će se stvrdne samo UV gelovi. Zbog ugodan rad, gel za nokte već stekao brzo raste broj obožavatelja.
Možete početi kao i obično, čišćenje noktiju i uklanjanje svih tragova masti. Nakon toga nokat površine hrapavi koristeći noktiju datoteku. Gel Polish ne može kombinirati s tradicionalnim UV gelovi primjenjuju četkom kako bi dobili još više raznolikosti. Ne morate se ograničiti korištenjem samo gel poljske proizvode, koriste tradicionalne gelovi UV stvoriti nove mogućnosti za još više zapanjujući nokte!
Budite kreativni i neka vaše mašte pokrenuti besplatno.
Ovo nokte, kao i svi naši proizvodi, izrađeni su korištenjem visokokvalitetnih sastojaka Osigurati najvišu kvalitetu za naše klijente. Samo kvalitete ste naučili očekivati ​​od nas.

viskoznost
+
tanak srednji gust
Pečat
+
Ocjena
+
Ukupno recenzija
4.1667
Pregled
5
10
4
9
3
4
2
1
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni