Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Gela / Gel lak
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Gel lak Gel lak Pronađite vaš Gel lak u preko 339 različitih boja Idite do vaše omiljene boje

Gel lak

UV Top Coat mat Gel lak UV Top Coat mat
from 2,99 € *
NAIL-EON UV lak za nokte Svila Gel lak NAIL-EON UV lak za nokte Svila
from 2,02 € *
nded Premium UV lak za nokte Nude Gel lak nded Premium UV lak za nokte Nude
from 2,02 € *
Jedan udar slika u boji 8 ml Gel lak Jedan udar slika u boji 8 ml
from 1,84 € *
Noć Shine Powder Pastel Gel lak Noć Shine Powder Pastel
from 1,89 € *
NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN Gel lak NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN
from 2,40 € *
nded Premium UV Lak za nokte sedef Gel lak nded Premium UV Lak za nokte sedef
from 3,17 € *
nded Premium UV Lak za nokte Neon Gel lak nded Premium UV Lak za nokte Neon
from 4,53 € *
NAIL-EON UV lak za nokte Neon Gel lak NAIL-EON UV lak za nokte Neon
from 3,38 € *
NAIL-EON UV lak za nokte Glitter Gel lak NAIL-EON UV lak za nokte Glitter
from 2,39 € *
Viskozni gel za tanke prevlake su slični jednostavno lakovi u njihovu obradu, stoga također priprema nokta je sličan. Površina bi trebao biti suha, čista i masna tako da boja prianja dobro. Nokat je osnovni premaz kao osnova za primjenu. To poboljšava prianjanje i promjene boje nokta je pouzdano spriječiti. Premaz od UV lak za nokte primjenjuje kada akril ili gel noktiju na zadnji sloj strukture. Tankim ali neprozirni sloj je važan. To osigurava pouzdan lijek pod UV svjetlom i osigurava ogrebotina-otporan i otporan na površinama. Željeni intenzitet još uvijek nije postignut, još UV premaz može se primijeniti.


Treba ga vrlo brzo, preporučujemo peel lak za nokte. Gel za premaz se može ukloniti bez usisavača. Primijenjena premaz će se odbiti da jednostavno po vanjskim rubovima kao tanku kožu s noktiju. Nekoliko pjesama koje mogu ostati na nokat, može se lako ukloniti nakon toga s nastavkom.
Gel lak je dostupan u našoj online trgovini u velikom broju boja i tekst recepata. Da li mat ili sjajna, obogaćeno glitterom ili pahuljice - nema želja ostaje otvoreno. Kroz jednostavan obradivost, također modela lokacija nokte može tumačiti svaki put iznova i dizajniran.

Savršen izgled je našao lak za nokte boja gela nekretnine skladišta dugo i pouzdano bez čipa ili ogrebotina. UV gel za nokte je također u primjeni druge kreacije nokat umjetnosti. Emajl može biti pomiješana ili u kombinaciji s naljepnice Nailart i ostalo. Privlačnih premaza, na primjer s ekstremnim glitter efekt noktiju može se primijeniti na primjer u vezi s francuski i proizvesti nove i individualnih stilova.


Savršena boja ili nokat potpuno brtvljenje. Sloj je idealna za tu svrhu. On jača stabilnost gel lak sloj i dodatni sjaj. Mat je poželjna, i to već postigli gel za razmjerno mat lakom, također nije sjajni završni premaz može se koristiti.
Pregledavanje kroz naše nded online trgovine i biti iznenađeni širok izbor gel lak. Proizvodi nude nam su bez metil metakrilat i mogu primijeniti također osjetljivi ljudi niskog rizika!

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni