Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Gela / Faza Gela 3 u 1
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Faza Gela 3 u 1

Filter articles

Gel nokti izrađuju se od faza gela 3 u 1 soak off LED UV gelova  UV gelova tako što se pojedini slojevi gela ponovno nanose jedan preko drugog. Gelovi koji se sastoje od polimera - dakle plastike - moraju se nanijeti i sušiti u više faza, ali u načelu se mogu koristiti za sve faze. Kod izrade gel noktiju i za to upotrijebljenih UV gelova u pravilu se razlikuju 1-fazni, faza gela 3 u 1 soak off LED UV gelova  i 2-fazni gelovi. Obje vrste su različite konzistencije, a to znači da su više ili manje viskozni. U našoj ponudi imamo gelove srednje i guste viskoznosti.

Gelovi su visokokvalitetni, odgovaraju europskim zahtjevima u pogledu kompatibilnosti i kvalitete i k tome su jednostavni za obradu. Oni su namijenjeni za profesionalno oblikovanje noktiju kao i za kućnu primjenu. Veličine pakiranja variraju sukladno tome. Za studija i stručnjake za ugradnju može biti korisno naručiti povoljnije veliko pakiranje. Manja pakiranja su cijenom prilagođenija za kućnu uporabu, ali mogu poslužiti i u studiju kao probna pakiranja.

Kako bi prilikom izrade vaših gel noktiju što manje toga pošlo po zlu, preporučamo vam naše informativne brošure. Pronaći ćete opsežne upute o traženju grešaka i uzrocima grešaka pri radu s faza gela 3 u 1 soak off LED UV gelova  UV gelovima, zbog čega ih nismo naveli samo u području edukacije, već i u našem online Shopu za fazne gelove.


Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni