Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Gela / Faza Gela
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode WINTER2016

Faza Gela

Filter articles

Gel nokti izrađuju se od UV gelova tako što se pojedini slojevi gela ponovno nanose jedan preko drugog. Gelovi koji se sastoje od polimera - dakle plastike - moraju se nanijeti i sušiti u više faza, ali u načelu se mogu koristiti za sve faze. Kod izrade gel noktiju i za to upotrijebljenih UV gelova u pravilu se razlikuju 1-fazni i 2-fazni gelovi. Obje vrste su različite konzistencije, a to znači da su više ili manje viskozni. U našoj ponudi imamo gelove srednje i guste viskoznosti.

Gelovi su visokokvalitetni, odgovaraju europskim zahtjevima u pogledu kompatibilnosti i kvalitete i k tome su jednostavni za obradu. Oni su namijenjeni za profesionalno oblikovanje noktiju kao i za kućnu primjenu. Veličine pakiranja variraju sukladno tome. Za studija i stručnjake za ugradnju može biti korisno naručiti povoljnije veliko pakiranje. Manja pakiranja su cijenom prilagođenija za kućnu uporabu, ali mogu poslužiti i u studiju kao probna pakiranja.

Kako bi prilikom izrade vaših gel noktiju što manje toga pošlo po zlu, preporučamo vam naše informativne brošure. Pronaći ćete opsežne upute o traženju grešaka i uzrocima grešaka pri radu s UV gelovima, zbog čega ih nismo naveli samo u području edukacije, već i u našem online Shopu za fazne gelove.


Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni