Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Gela / Euro-Line
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Euro-Line

Filter articles

UV gelovi linije Euro-Line za umjetne nokte odlikuju se posebnim svojstvom: nasuprot većini drugih UV gelova ovo su samonivelirajući gelovi. Ne nastaju neugodne pukotine, bore na djelomično stvrdnutim površinama, koje su ispod površine još mekane, nema udubljenja ili drugih neravnina. Na taj način nokat djeluje ne samo savršeno gladak, već ima i tipični sjaj profesionalno oblikovanog nokta. Tako sjajan i gladak nije ni jedan prirodni nokat, jer oni stalno izrastaju s malim nepravilnostima koje im, iako ih čine zanimljivima, ne dopuštaju ravnomjeran sjaj.

Gelovi iz linije Euro-Line imaju efekt meda. On je odgovoran za automatsko zaglađivanje noktiju. To je prije svega praktična stvar za primjenu kod kuće, daleko od studija za ugradnju noktiju i stručnjaka. Inače je potrebno dosta vještine da se savršeno izglade UV gelovi za nokte.

Naši proizvodi usprkos lakoći korištenja odgovaraju europskim standardima. Gelovi su znanstveno istraženi i ispitani na podnošljivost, a to je druga osobitost linije Euro-Line: svi gelovi su prikladni i za alergičare. Jer polimeri koji su uzeti za podlogu su pažljivo odabrani, tako da se ni u kom slučaju ne mogu očekivati kožne reakcije ili druge iritacije. Neovisno o tome, s gelovima Euro-Line moguće je sve što je moguće i s linijom American-Nails.  Oslikavanja u boji, svjetlucavi efekti, specijalni sjaj i metalik izgled nisu isključivi kao ni jednostavni pastelni tonovi i elegantan izgled francuske manikure.


Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni