Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Gela / Brtvljenje Gela
Brzo Završi Top gel je izvrstan LED brtvljenje gel
Boja slika može se razlikovati.
Detalji
+

Od nded Quick Finish Top Coat je moderna LED brtvljenje klasa gel. Akrilni dio nokta je zamijenjen nakon naildesign svijetlu sjajnu "visoki sjaj" pečat. Ova posebna i sofisticiran Quick Finish Top Coat nded vlasništvo dosljednost niske viskoznosti i radi nezavisno glatku jedan. Vrijeme stvrdnjavanja je manje od 3 minute - ovisno o izvedbi UV stvrdnjavanje svjetla u uporabi. U svjetlosti fotopolimerizatora sa 36 Watt sjaj sjajan dorade gel stvrdne primjer već nakon 1,5 minuta. Kao što je zajedničko UV gel i gel u boji u našoj online trgovini je jednostavno obraditi LED sealer i stoga specijalno razvijena za provedbu spektar noktiju modellages studijske kvalitete. Acid-free gornji sloj, to je također pogodan za koji pate od alergija. Nded Quick Kraj gornji sloj je dostupan u količinama od 5 ml, 15 ml, 30 ml, 50 ml i 250 ml. Čak i prirodne nokte, akril nokte i stakloplastike nokti mogu dobiti s ovom modernom noktiju dizajn proizvoda jednotjedni sjajni.


Kao što je zajedničko UV gel i gel u boji u našoj online trgovini je jednostavno obraditi i LED punila i stoga idealno pogodna za izradu savršenu kvalitetu noktiju modellages studio na minimum.
viskoznost
+
tanak srednji gust
Pečat
+
Ocjena
+
Ukupno recenzija
4.4787
Pregled
5
53
4
34
3
6
2
2
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni