Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Gela / Brtvljenje Gela
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Brtvljenje Gela

Filter articles

Umjetnim noktima je potrebna određena njega kako bi što je moguće duže bili postojani i lijepi. Za to se koriste različiti gelovi koji se nanose u različitim radnim koracima tijekom izrade i ukrašavanja umjetnih noktiju. Jedan od njih je završni gel.

Završni gel omogućava da umjetni nokat zadrži sjajni sloj koji se da polirati i koji štiti materijal. Gel se preko nokta nanosi u vidu zaštitnog sloja i zaglađuje površinu, popunjava male neravnine koje bi se mogle odlomiti ili skupljati ostatke. Uporaba ovog gela za završetak radova na umjetnom noktu dakle nije samo pitanje estetike, nego služi i u higijenske svrhe. Jer savršeno glatka površina sprječava nakupljanje malih čestica, nečistoća ili uzročnika. 

Završni gelovi iz našeg asortimana savršeni su za uporabu za gel nokte. Gel je visokokvalitetan, izuzetno otporan i u svakom pogledu odgovara europskim standardima. Možete ga kupiti u različitim izvedbama, kao srednje viskozni gel s ekstremno kratkim vremenom sušenja, kao verziju visokog sjaja i u različitim pakiranjima. Ako ste nesigurni u naše proizvode - jednostavno pokušajte s manjim pakiranjem koje nije preskupo. To je u svakom slučaju dobra ideja za kućnu uporabu. Za profesionalne stručnjake za ugradnju noktiju interesantna su veća pakiranja.


Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni