Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na sve uređaje
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Gela / Baza Gela

Baza Gela

Filter articles

Prirodni nokti su osjetljivi. Kao i sve što je priroda stvorila oni izgledaju lijepo kada se njeguju, no lako se lome i vrlo su osjetljivi na mehaničke podražaje kao što je dugotrajno tipkanje za računalom, rad s alatima, prašina i hrapave površine. Oni bi se trebali zaštititi pri jačim opterećenjima, prije svega kada unatoč tretmanu s bojama, lakovima i gelovima trebaju izgledati lijepo. Stoga se preporučuju umjetni nokti. Oni se kao zaštitni sloj od gela ili akrila nanose preko prirodnog nokta, koji na taj način više nije izravno izložen štetnim utjecajima okoline kao što su otapala, lakovi itd.  Prirodni nokat se može lako oporaviti, kada ... Da, kada? Kada je umjetni nokat nanešen što je moguće pažljivije. Jer čemu koristi zaštitni sloj, ako upotrijebljeno ljepilo šteti prirodnom noktu ili uopće ne drži?

U našem online Shopu pronaći ćete visokokvalitetne gelove za nanošenje temeljnog premaza, za vezivanje i primer. Proizvodi čuvaju prirodne nokte i jamče pouzdano vezivanje. Pored povoljnih velikih pakiranja namijenjenih studijima za ugradnju noktiju i stručnjacima za ugradnju noktiju imamo i male količine koje su namijenjene za kućnu uporabu. I ako koji put i ne slijepi kako bi trebalo, možemo vam ponuditi informativne brošure za traženje grešaka.  Pronaći ćete savjete i trikove za rukovanje UV gelovima i upute za oblikovanje umjetnih noktiju, kao i popis grešaka za traženje problema prilikom primjene UV gelova.


Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€

nded međunarodni