Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Gela / American-Line
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

American-Line

Filter articles
American-Line uv gel nails

Linija American-Line uv gel nails , to su prekrasne mogućnosti oblikovanja noktiju koje neostvarenom ne ostavljaju niti jednu želju. U boji, u trendu, šareno, sa svjetlucavim efektom, u metalik ili neonskim tonovima, sve je moguće. Gelovi od kojih se oblikuju American-Line su robustni i nakon stvrdnjavanja ispod UV svjetla izuzetno postojani. I sve je tako jednostavno s ovim noktima, oni mogu izdržati mnoga opterećenja.

Ne mora uvijek biti kričavo ili upadljivo - American-Nails-Line uv gel nails dopuštaju i jednostavan izgled. Ako vam više odgovaraju pastelni tonovi, jednostavna elegancija ili puristički dizajn francuske manikure, onda je to sigurno tako. I to se može jednostavno ostvariti uz liniju American-Line. Razgledajte malo u našem online Shopu. Začudit ćete se koliko je paleta boja za American-Line raznovrsna. Svi gelovi u boji su UV gelovi, koji se u potpunosti stvrdnjavaju. Podrazumijeva se da su svi proizvodi međusobno kompatibilni. Jer pojedinačni su gelovi za American-Line namijenjeni jedan drugom, tako da lako možete koristiti sve od jednog proizvođača. 

Još nešto što možda niste znali: gelovi upotrijebljeni za oblikovanje American-Line potječu iz istraživanja polimera. Ova nauka se u pravilu ne bavi proizvodima za uljepšavanje, nego  istraživanjem polimera, dakle plastike, koja se na osnovu svojih dobrih svojstava može koristiti u tehnici i svakodnevici. Jeste li pomislili da vaš UV gel za oblikovanje American-Line u danim prilikama potječe iz istog istraživačkog laboratorija kao i kućište vašeg računala?


Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni