Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk

Mala ideja prilično velik.

Uz krv, znoj i suze razvili smo se iz skromne ideje u svjetski priznatu tvrtku koja nudi proizvode za dizajn noktiju. U središtu našeg poslovanja su proizvodnja proizvoda visoke kvalitete, kombiniranje stručnih znanja i najboljih sirovina. Naša stručnost i strast u službi su vašeg zadovoljstva.

Zadaća

Dizajn noktiju naša je strast. Naša je zadaća ponuditi vrhunske proizvode te dizajnerima noktiju pomoći u što uspješnijem poslovanju, kao i pred njih postaviti izazove. Mi idemo do krajnjih granica pa i dalje, ako je potrebno, kako bismo svoju strast za dizajnom noktiju pretočili u proizvode i stavili osmijeh na lice svakoga korisnika. We love to see you shine – nded!

Proizvodnja

Naš postupak proizvodnje u skladu je s najvišim standardima kvalitete i sigurnosti. Ono što nas razlikuje od ostalih je kontinuirano praćenje proizvodnih linija te optimizacija proizvodnog postupka. To se odražava kroz naše proizvode namijenjene većem zadovoljstvu vaših korisnika te jamči naš zajednički uspjeh.

Od ideje do proizvoda

Da bi stigla do korisnika kao gotov proizvod, ideja mora proći dug put. Potrebno je mnogo godina prikupljanja ideja, mnogo glavobolja i testiranja kako bi se razvio prototip proizvoda. Nakon što je prototip izrađen i odobren, nužno je osmisliti učinkovit proizvodni postupak, primijeniti marketinške ideje te uskladiti sve aspekte poslovanja. Mi smatramo da smo upravo zbog toga postali vodeći proizvođač proizvoda za salone za uređivanje noktiju i maloprodaju u samo nekoliko godina!

Kvaliteta je najvažnija

Svoje radnike ne plaćamo po učinku niti proizvodnju prepuštamo drugima. Preferiramo se oslanjati na svoje zaposlenike i to nam se višestruko vraća. Proizvodni postupak visoke kvalitete te ugodno radno okruženje rezultiraju nenadmašnim krajnjim proizvodom za korisnika. I uvijek sve držimo pod kontrolom.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni