Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na sve uređaje
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Tekućine / Priprema i Fzavršiti
NDED Fitilj Primer za Noktiju

Detalji
+

Nded Primer pruža savršen temelj za narednih noktiju. Ova tekućina pruža dugotrajan i stabilan spoj prirodnih noktiju i noktiju sve glavne zgrade sustave. Mnogi kupci imaju tanke, krhke, mrvljiv, masne nokte ili imaju puno stručnog rada s vodom.Ispravna primjena je alfa i omega u pripremi i završiti za podizanje besplatne noktiju tretmane. Počnite čišćenje noktima te ih dezinficirati. Sada možete uzeti njegu dobru brigu o vašim kožicu. Ogrubjeti svoj ​​tanjur noktiju blago. Razmislite također uglovima ovdje. Ako vaši nokti su mat, ukloniti čak i filing. Potopiti Zellette s čišći i obrišite ga opet noktima. Tada naša početnica primjenjuje štedljivo s četkom na čistim suhim noktima.Vrlo učinkovit ljepilo je iznimno plodno, što je njegova upotreba vrlo zgodan i ekonomično. To također može širiti vrlo dobro. Međutim, budite sigurni prilikom primjene osmi s četkom da proizvod ne dođe u dodir s kožom ili se u konačnici čak i oslikana na postavljena vrha. Zatim kasnije, gel / akril / fiberglasa rasprsnuti od vrha. Sada možete nastaviti s daljnjim koraka obrade kao i obično. Sadržaj: 15 ml ili 4000 ml jake uporište i ne ljušti više - i uvjerite se sami!

Pečat
+

Stvrdnjavaju se na zraku

Oblikovanje noktiju bez uređaja za stvrdnjavanje: Uljepšajte prirodne nokte ili umjetne nokte bez tehničkih uređaja, neovisno od strujnog napajanja. Ovim pečatom označeni proizvodi se sami stvrdnjavaju na zraku.

Ocjena
+

Ukupno recenzija

4.6014

Pregled

5
92
4
39
3
5
2
2
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€

nded međunarodni