Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na sve uređaje
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Tekućine / Noktiju
Učvršćivač nokat pomaže tanke i lomljive nokte

Detalji
+


Oni također pate kao i mnogi drugi imaju tanke i lomljive prirodnih noktiju? Onda obratite nded kontakte nokta na kraju fingernail skrbi. To ne smeta ako naša nded nokat učvršćivač samo kao nokte prst noktiju ili kao osnovni premaz. Izrežite i oblikovati svoje nokte prvi s datotekom pijeska tanjur i riješi se ove podnošenja. Da bi se nadoknadila gubitak vlage iz krhkih noktiju, masaža do nokta uljem. To vam vaši kožicu potisnuo lako s konjem nogama. Preporučamo Vam da nakon umirujuće noktiju i ruku kupelji. Nakon što nositi na našoj fingernail učvršćivača, koji osigurava da zaštitite noktom tanjur i ojačati. Njeni nokti su vrlo tanka, još uvijek možete primijeniti drugi kaput. Oba sloja može stvrdnuti dobro. Savjetujemo vam da obaviti ovaj postupak na redovnoj osnovi. Imajte na umu, uvijek uklonite stari sloj učvršćivač nokat s aceton-free odstranjivač laka za nokte prije nanošenja novog sloja. Ako želite možete izravno naknadno naslikao boje slikati svoje nokte. Nakon pune snage boje, to je do vas, opet naš nokat učvršćivač popraviti primijeniti. Jeste li umorni od svoje meke i krhki nokti, onda ne čekati i iskoristiti danas prst noktiju skrbi, u najvišoj kvaliteti noktiju studio našeg asortimana tekućine. Uvjerite se sami od njega i naručiti nokat kontakte za malu cijenu.

Pečat
+

Stvrdnjavaju se na zraku

Oblikovanje noktiju bez uređaja za stvrdnjavanje: Uljepšajte prirodne nokte ili umjetne nokte bez tehničkih uređaja, neovisno od strujnog napajanja. Ovim pečatom označeni proizvodi se sami stvrdnjavaju na zraku.

Ocjena
+

Ukupno recenzija

4.4286

Pregled

5
5
4
1
3
0
2
1
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€

nded međunarodni