Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Tekućine / Čišćenje, dezinfekciju i uklanjanje
nded Noktiju čišći Citrus blaga - blaga prirodna čišćenje noktiju
Boja slika može se razlikovati.
Detalji
+

30% izopropil-alkohola po nded nokat čišći Citrus blaga - čavao čišćenje Citrus meke osiguralo da se tekućina ne samo čisti, već i dezinficira, citrusnije miris osigurava ugodnu klimu u primjeni. Noktiju Cleaner je pogodan za sve korake u nail art i modeliranje noktiju i stvara najbolje uvjete za dugotrajan i sjajnih noktiju kreacije.

noktiju čistač je važno ne samo za čišćenje noktiju, na primjer, prije nanošenja laka za nokte ili modeliranje materijala. Također tijekom Gelmodellage noktiju čistač radi dobar posao. Tako, znojenje koje se javlja tijekom skrućivanja sloja gela može se lako i potpuno ukloniti. Čistu površinu je uvijek preduvjet za sljedeći sloj prianja savršeno. Blaga i na taj način posebno pogodna za prirodne nokte čišći primjenjuje na Zellette, to je onda obrisala sve preko nokta dok ne udovoljava zahtjevima čistoće i masnoća. Tvrdoglav gel ili stakloplastike ostaje ispasti lakše kad je natopljena nokta. U nokat salona velikih količina tekućine za čišćenje, dezinfekciju i udaljenost za razne rada potrebno, dakle, postoji nded nokat čistač Citrus blaga u tri veličine spremnika od 100 do 5000 ml. Odgovarajući boca za punjenje i uklanjanjem sredstva za čišćenje su ovdje na raspolaganju trgovina. Nded noktiju čistač Citrus Blaga - Premium noktiju-čistač Citrus-Soft je profiliran Gelschwitzschichtenentferner za nokte modeliranje, manikura i pedikura.

Ocjena
+
Ukupno recenzija
5
Pregled
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni