Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Tekućine / Čišćenje, dezinfekciju i uklanjanje
nded Noktiju čišći blaga - Nail Cleaner meka za nježno čišćenje
Boja slika može se razlikovati.
Detalji
+

Kao posebna tekućina za čišćenje prirodnog nokta od nded čistač noktiju spada blagu - Nail Cleaner mekana nužno noktima pribor. 70% izopropilni alkohol pružiti dezinfekcijski učinak, tako da nije samo čišćenje, nego i higijene u svakom trenutku biti uzeti u obzir. The Cleaner se koristi za odmašćivanje i čišćenje nokta prije lakiranja ili prije modeliranje noktiju.

Još jedan zahtjev za čišćenje noktiju od čišćenja kategoriji, dezinfekciju i uklanjanje nded ima i tijekom Gelmodellage. Nastala nakon sušenja od gela slojeva ljepljiv sloj može ukloniti lako i potpuno čišćenje s nokta. To osigurava da će se sljedeći sloj čuva na sigurnom. Također, akril, fiberglasa i lak za nokte može biti uklonjena s tekućinom jednostavno. Za primjenu nded primjenjuje na nokte čišćenje Zellette, nokat se suši s impregniranog Zellette do čak posljednjih ostataka boje ili masti dalje od nokta. Za tvrdokornih naslaga na površini noktiju također može biti namočen sa sredstvom za čišćenje. Ovisno o tome je li noktiju čistač mekana je zaposlen u privatnom ili profesionalnom polju, razne veličine posuda od 100 do 5000 ml dostupni. Boce za punjenje također su dostupne ovdje u dućanu! Nded noktiju čišćenje Blaga - Premium noktiju-čišćenje Soft 70% izopropilni alkohol za modeliranje noktiju, manikura i pedikura.

Ocjena
+
Ukupno recenzija
5
Pregled
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni